Een Vervangen Bestand Terugkrijgen

Inhoudsopgave:

Een Vervangen Bestand Terugkrijgen
Een Vervangen Bestand Terugkrijgen

Video: Een Vervangen Bestand Terugkrijgen

Video: Een Vervangen Bestand Terugkrijgen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

De bewerking van het herstellen van een vervangen of verwijderd bestand wordt uitgevoerd in het Windows Vista-besturingssysteem met behulp van speciale herstelpunten die zijn gemaakt door de systeemherstelservice zonder tussenkomst van aanvullende software van derden.

Een vervangen bestand terugkrijgen
Een vervangen bestand terugkrijgen

Noodzakelijk

Windows Vista

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Computer" om de bewerking uit te voeren om de systeemherstelservice in te schakelen. Houd er rekening mee dat het maken van herstelpunten ten minste 300 MB ruimte op de harde schijf vereist en niet kan worden gebruikt op volumes met het FAT32-bestandssysteem.

Stap 2

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" te klikken en de link "Eigenschappen" te openen.

Stap 3

Geef "Geavanceerde systeeminstellingen" op en ga naar het tabblad "Systeembeveiliging" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Schakel de selectievakjes in de velden van de stations in om de systeemherstelservice in te schakelen en klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 5

Klik op de knop Nieuw in het venster Systeemeigenschappen om handmatig een herstelpunt in te stellen en voer een naam in die het gemaakte herstelpunt identificeert in het dialoogvenster Herstelpunt maken dat verschijnt.

Stap 6

Klik op de knop "Maken" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 7

Bepaal de naam en locatie van de map met het vervangen bestand of de vervangen map en navigeer ernaar.

Stap 8

Roep het contextmenu van de bestaande versie van het bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 9

Ga naar het tabblad Vorige versies en klik op de knop Herstellen.

Stap 10

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Computer" als het onmogelijk is om de naam en locatie van het gelokte bestand of de map te bepalen.

Stap 11

Geef de schijf op waarop het gewijzigde bestand of de gewijzigde map zich bevond en roep het servicemenu op door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken.

Stap 12

Vouw de koppeling Eigenschappen uit en ga naar het tabblad Vorige versies.

Stap 13

Zoek het bestand of de map die u zoekt door door de inhoud van de mappen van het geselecteerde volume te bladeren en het vervangen bestand of de vervangen map te herstellen.

Aanbevolen: