Hoe Een Film Naar Schijf Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Naar Schijf Te Comprimeren
Hoe Een Film Naar Schijf Te Comprimeren

Video: Hoe Een Film Naar Schijf Te Comprimeren

Video: Hoe Een Film Naar Schijf Te Comprimeren
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kun je bijna elke film op internet vinden en heb je de keuze uit verschillende opties voor opnamekwaliteit, audiotracks, ondertitels en aanvullend materiaal. De film kan echter naar een groot bestand worden geschreven en u moet deze in uw verzameling opslaan door deze naar schijf te schrijven.

Hoe een film naar schijf te comprimeren
Hoe een film naar schijf te comprimeren

instructies:

Stap 1

Als we Office-documenten, zoals Word-documenten en Excel-spreadsheets, gewoon kunnen archiveren en het volume verminderen, dan kan dat niet met mediabestanden. Net als muziekbestanden kunnen video-opnamen niet worden gecomprimeerd met standaard kantoortools.

Stap 2

Om een film tot schijfgrootte te comprimeren, moet u een van de mediaconversieprogramma's gebruiken. Met behulp van converters kunt u het bestand van films verkleinen tot de grootte die u nodig hebt - of het nu cd, dvd5 of dvd9 is. U kunt kiezen uit programma's als Zune Converter, Super C, Format Factory, Windows Move Maker of iets dergelijks.

Stap 3

Nadat u Zune Converter, Super C of Format Factory hebt gestart, moet u een bestand aan het programma toevoegen en vervolgens de gewenste opties selecteren in de instellingen van het uiteindelijke bestand. Naast het formaat kun je ook de videoresolutie en geluidsinstellingen selecteren. De programma's hebben een duidelijke interface en de gebruiker zal geen problemen hebben met de conversie. Door de gewenste parameters in te stellen, kunt u het bronbestand comprimeren tot de grootte van de schijf.

Stap 4

Als u besluit Windows Move Maker te gebruiken, opent u het programma en selecteert u het gedeelte Video's importeren. Geef het pad naar uw bestand op en klik op "OK". Het importvenster verschijnt. Klik op "Annuleren" en wacht tot de film in het hoofdvenster verschijnt. Als het programma het al in verschillende clips heeft verdeeld, selecteert u ze allemaal en sleept u ze naar het onderste paneel.

Stap 5

Selecteer nu het menu-item "Bestand" - "Filmbestand opslaan". In het Save Movie Wizard-venster dat wordt geopend, selecteert u "My Computer" en geeft u bij de volgende stap de locatie op uw computer op waar u de film wilt opslaan. In het volgende venster wordt u gevraagd om de opnamekwaliteit te selecteren. Klik op "Toon geavanceerde opties" en voer de gewenste grootte van het uiteindelijke bestand in dat overeenkomt met de grootte van de schijf. Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, begint het conversieproces.

Aanbevolen: