Hoe Het Hosts-bestand Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Hosts-bestand Te Bewerken
Hoe Het Hosts-bestand Te Bewerken

Video: Hoe Het Hosts-bestand Te Bewerken

Video: Hoe Het Hosts-bestand Te Bewerken
Video: Edit Hosts File in Windows 7 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende virussen die de toegang tot bepaalde internetbronnen blokkeren. Ze zijn meestal van invloed op de meest populaire sociale netwerken en vergelijkbare sites. Meestal komt het verwijderen van dit virus neer op het wijzigen van een enkel bestand.

Hoe het hosts-bestand te bewerken
Hoe het hosts-bestand te bewerken

instructies:

Stap 1

Als u om de een of andere reden de volgende sites niet kunt openen: mail.ru, odnoklassniki.ru, vkontakte.ru, vk.com, dan moet u de host wijzigen, of liever wissen. Open het menu Deze computer door tegelijkertijd op de toetsen Start en E te drukken.

Stap 2

Open nu de lijst met mappen op de systeempartitie van uw harde schijf. Ga naar de Windows-map. Zoek en open nu de map System32. Navigeer naar de map Drivers en open de etc. Zoek het hostbestand dat geen extensie heeft. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Openen met".

Stap 3

Selecteer nu het programma "Kladblok" en klik op de knop "OK". Verwijder de volledige inhoud van dit bestand door op Ctrl + A en vervolgens op Delete te drukken. Sla op door op Ctrl en S te drukken. Sluit het. Als er een bericht verschijnt waarin staat dat u geen toegangsrechten hebt voor dit bestand, sluit dan het hostbestand zonder op te slaan. Klik er nogmaals op met de rechtermuisknop en selecteer "Als administrator uitvoeren". Herhaal het bovenstaande algoritme.

Stap 4

Als u op deze manier de inhoud van dit bestand niet kunt wissen, verwijder het dan gewoon. Als het verwijderen van het hostbestand niet mogelijk is, start u uw computer opnieuw op en houdt u de F8-toets ingedrukt. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Windows Veilige modus". Volg de procedure voor het opschonen van het gewenste bestand zoals beschreven in de derde stap.

Stap 5

Als u het hostbestand hebt opgeschoond en de toegang tot de bronnen niet verscheen, herhaal dan het algoritme voor het invoeren van de map etc.. Open nu de mapeigenschappen en ga naar het tabblad "Weergave". Vink het vakje aan naast Verborgen bestanden en mappen weergeven. Als u na het activeren van dit item een ander hostbestand ziet, wis het dan. Controleer uw computer met een antivirusprogramma nadat u alle bovenstaande procedures hebt voltooid.

Aanbevolen: