Hoe Schakel Ik Het Bewerken Van Het Register In?

Inhoudsopgave:

Hoe Schakel Ik Het Bewerken Van Het Register In?
Hoe Schakel Ik Het Bewerken Van Het Register In?

Video: Hoe Schakel Ik Het Bewerken Van Het Register In?

Video: Hoe Schakel Ik Het Bewerken Van Het Register In?
Video: How To Synchronize Wii Remotes 2024, April
Anonim

Het register is een georganiseerde database die het besturingssysteem gebruikt om configuratiegegevens voor toepassingen en processen op te slaan. Bij constant gebruik van de computer verschijnen er fouten die kunnen leiden tot blokkering van het register. Er zijn verschillende manieren om het bewerken van het register mogelijk te maken.

Hoe schakel ik het bewerken van het register in?
Hoe schakel ik het bewerken van het register in?

instructies:

Stap 1

Niet veel mensen weten dat Microsoft het gebruik van de opdracht regedt32 aanbeveelt om registerinstellingen en -waarden te bewerken. Deze opdracht kan verschillende bewerkingen uitvoeren, die op hun beurt de registerinstellingen aanpassen. Open het menu "Start" en selecteer de opdracht "Uitvoeren". Voer nu regedt32 in het veld in. Vaker wel dan niet, wanneer u regedt32 typt, wordt de Register-editor veilig gestart.

Stap 2

Ga nu naar het register en zoek daar de sleutel: "HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersonPoliciesSystem" en de parameter DisableRegistryTools met een waarde van 1. Stel deze in op 0 in plaats van 1, of verwijder deze parameter helemaal. Als u programma's hebt om het register te bewerken, kan deze bewerking met hun hulp worden uitgevoerd.

Stap 3

De vergrendelde register-editor kan ook op andere manieren worden gestart. Open het menu "Start" en selecteer de opdracht "Uitvoeren". Nu moet u in het invoerveld het volgende invoeren: "REG DELETE HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystemv DisableRegistryToolsf".

Stap 4

Dit is de opdracht om de registersleutel te verwijderen, die verantwoordelijk is voor het blokkeren van de start, evenals de register-editor door de beheerder. Nu kunt u op de knop "OK" klikken en uw computer opnieuw opstarten. Hiermee kunt u het register volledig bewerken.

Aanbevolen: