Hoe Het Windows 7-register Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows 7-register Te Bewerken
Hoe Het Windows 7-register Te Bewerken

Video: Hoe Het Windows 7-register Te Bewerken

Video: How to enable registry editor and task manager in Windows 2022, December
Anonim

Sommige instellingen van het besturingssysteem Windows 7 kunnen niet worden aangepast via de Personalisatie-applet. En als extra programma om systeeminstellingen te maken, kunt u het hulpprogramma Regedit (registereditor) gebruiken.

Hoe het Windows 7-register te bewerken
Hoe het Windows 7-register te bewerken

Het is nodig

Regedit-software

instructies:

Stap 1

Omdat het register van het besturingssysteem is de enige opslagplaats van alle instellingen; voordat u het bewerkt, moet u een reservekopie maken van zowel de registerbestanden zelf als de afzonderlijke takken die zullen worden bewerkt. Om de register-editor in Windows Seven te starten, moet u op het menu "Start" klikken en de cursor naar de zoekbalk verplaatsen, de naam van het programma (regedit) in de regel typen en op Enter drukken.

Stap 2

Om de register-editor te openen, moet u inloggen als beheerder. Volg deze stap en klik op de knop "Ja". Het hoofdvenster van het programma verschijnt voor u. Aan de linkerkant van het venster bevinden zich registertakken en aan de rechterkant worden de sleutels in hun mappen weergegeven.

Stap 3

Navigatie in het programma wordt uitgevoerd met behulp van de directorystructuur, die zich aan de linkerkant van het programma (registertak) bevindt. Om een ​​van de registervertakkingen te openen, klikt u op het "+"-teken, u kunt de vertakking sluiten door dezelfde actie op het "-"-teken. Om uw eigen waarden aan de rechterkant van het venster aan te maken, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteert u "Nieuw".

Stap 4

Nu kunt u het werk in de register-editor bekijken met specifieke voorbeelden. Druk op de toetsencombinatie alt = "Afbeelding" + Tab - u ziet de snelle navigatiebalk. De instellingen kunnen worden bewerkt in het register van het besturingssysteem. Open de map HKEY_CURRENT_USERConfiguratieschermDesktop. Zoek de parameter CoolSwitchColumns in het rechterdeel van het programmavenster - deze is verantwoordelijk voor het aantal kolommen in de snelle navigatiebalk tussen programma's. En de parameter CoolSwitchRows is verantwoordelijk voor het aantal rijen. Om wijzigingen aan te brengen in een van de parameters, moet u erop dubbelklikken met de linkermuisknop en uw nummer invoeren in het geopende venster.

Stap 5

Windows Seven 64-bit heeft een instelling voor een diavoorstelling (splashscreen). De parameters worden bewerkt in de map HKEY_CURRENT_USERControl PanelPersonalizationDesktop Slideshow. Zoek de AnimationDuration-parameter in het rechterdeel van het venster - stel het aantal milliseconden in voor een soepele overgang van de ene afbeelding naar de andere. Het wijzigen van de waarde van deze parameter gaat op dezelfde manier als in het vorige voorbeeld.

Stap 6

Wijzigingen worden automatisch opgeslagen wanneer u op de knop "OK" klikt. Daarom is er geen actie vereist om de registerinstellingen op te slaan.

Populair per onderwerp