Typen Op Het Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Typen Op Het Toetsenbord
Typen Op Het Toetsenbord

Video: Typen Op Het Toetsenbord

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Nederlandse (Dutch) ASMR - op kantoor (typen, tikken, klikken, tappen en meer zonder praten) 2023, Februari
Anonim

Er is een uitdrukking: "Manuscripten branden niet." Nu is het de 21e eeuw en bijna niemand zal het hebben over manuscripten. De leeftijd van de persoon die momenteel op de toetsen tikt, doet er niet toe. Het maakt ook niet uit wat iemand afdrukt: een scriptie, een literair werk of een culinair recept. Elke gebruiker van een personal computer droomt er altijd van om snel te leren typen. En als u een van degenen bent die niet zenuwachtig naar de juiste sleutel wil zoeken als de tijd dringt, dan is dit artikel iets voor u.

Typen op het toetsenbord
Typen op het toetsenbord

Het is nodig

Methoden voor het ontwikkelen van typen

instructies:

Stap 1

Van degenen die snel op het toetsenbord hebben leren typen, zijn 90% mensen die blind typen hebben geleerd. Dit is de zogenaamde 10-vinger wijzerplaat. De naam van deze methode is niet van het plafond: bij het typen worden alle 10 vingers gebruikt, waardoor de werksnelheid in teksteditors wordt verhoogd. En blind kiezen is omdat je naar de monitor kunt kijken zonder naar beneden te kijken. Als je wilt, kun je tv kijken terwijl je typt.

Stap 2

Als u met deze techniek begint te werken, krijgt u het maximale resultaat - snel typen van elke complexiteit. Het enige probleem is dat je veel vrije tijd en doorzettingsvermogen hebt. Deze methode is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Om deze vaardigheid te ontwikkelen, kun je het programma "Solo op het toetsenbord" gebruiken, dat is gemaakt door een Russische journalist.

Stap 3

Als je deze methode niet leuk vindt, kun je vallen en opstaan. De zogenaamde persoonlijke ervaring. Probeer, net als op de basisschool, teksten over te typen. De les is natuurlijk niet de meest plezierige, maar als je interessante teksten oppikt, zal deze les niet zo saai lijken.

Stap 4

Een belangrijke factor is je houding, je houding tijdens het typen. Als u hardnekkige typefouten tegenkomt, houd er dan rekening mee dat dit dezelfde tekens zijn. Je zou dit moment moeten uitwerken, wat werk aan de fouten voor jezelf.

Populair per onderwerp