Hoe De Swf-extensie Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Swf-extensie Te Openen
Hoe De Swf-extensie Te Openen
Anonim

Swf-bestand is een set grafische elementen, animaties, geluiden en scripts die door een speciaal programma in één bestand zijn gecompileerd. Meestal wordt dit formaat gebruikt bij het bouwen van websites en wordt het door een algemeen woord "flash" genoemd (swf is een afkorting voor ShockWave Flash). Naast elementen van internetpagina's bevatten swf-bestanden vaak eenvoudige interactieve spelletjes die als zelfstandige toepassingen kunnen worden uitgevoerd.

Hoe de swf-extensie te openen
Hoe de swf-extensie te openen

instructies:

Stap 1

Gebruik een gewone browser als u alleen het swf-bestand voor uitvoering hoeft uit te voeren, aangezien de meeste van hen standaard plug-ins hebben geïnstalleerd voor het afspelen van flash-films. Als een dergelijke plug-in nog niet in uw internetbrowser is geïnstalleerd, zal de applicatie bij het downloaden van het swf-bestand aanbieden dit te doen en de link aangeven waar u naartoe moet gaan om dit te doen. U kunt de plug-in downloaden en installeren in handmatige modus - gebruik de bijbehorende pagina op de website van de fabrikant

Stap 2

Open het swf-bestand in een hex-editor als u toegang nodig hebt tot de gecompileerde code van dit bestand. Met zo'n hexadecimale editor kunt u de bestandscode bekijken en wijzigen precies zoals deze is opgeslagen op de media op uw computer. Het kan bijvoorbeeld Cygnus Hex Editor zijn, waarvan een gratis versie kan worden gedownload van de website van de fabrikant - https://softcircuits.com/cygnus/fe/. Dit programma heeft een zeer eenvoudige interface en vereist geen installatie.

Stap 3

Decompileer het swf-bestand als u de samenstellende elementen wilt extraheren - afbeeldingen, scripts, geluiden, enz. Dit kan met behulp van speciale decompilerprogramma's die gemakkelijk te vinden zijn op internet. Sothink SWF Decompiler is bijvoorbeeld erg populair bij dit soort toepassingen. Eenmaal geïnstalleerd, integreert dit programma in uw browser en kunt u Flash-bestanden van webpagina's extraheren en opslaan. Opgeslagen swf-bestanden kunnen worden gedecompileerd en vervolgens ofwel alle samenstellende elementen opslaan, ofwel wijzigingen aanbrengen en de bewerkte versie compileren, ofwel de hele set als bron opslaan - een bestand met de fla-extensie. De bronnen kunnen later worden bewerkt met een gewone flash-editor.

Aanbevolen: