Hoe 1c Magazijn En Handel Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe 1c Magazijn En Handel Te Installeren?
Hoe 1c Magazijn En Handel Te Installeren?

Video: Hoe 1c Magazijn En Handel Te Installeren?

Video: Hoe 1c Magazijn En Handel Te Installeren?
Video: 5htt deel 1 c 2024, Mei
Anonim

"1C: Trade and Warehouse" is een onmisbaar hulpmiddel voor effectief beheer van een moderne handelsonderneming. Installeer een programma dat u helpt bij het bijhouden van operationele gegevens, het analyseren en plannen van handelsactiviteiten.

Hoe 1c magazijn en handel te installeren?
Hoe 1c magazijn en handel te installeren?

Het is nodig

  • - PC onder controle van het Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet;
  • - distributiekit van het programma "1C: Handel en Magazijn".

instructies:

Stap 1

Zorg bij het installeren van het 1C: Trade and Warehouse-programma voor een veilige sleutel. Koop het samen met het softwarepakket of koop het apart bij geautoriseerde distributeurs. Houd er rekening mee dat het raadzaam is om de sleutel samen met de software zelf te verkrijgen. Deze methode garandeert een stabielere werking van de software, levert educatieve literatuur en biedt gratis gespecialiseerde hulp bij het onderhoud van het product.

Stap 2

Ondanks het feit dat sommige gebruikers de voorkeur geven aan eerdere versies van software waarmee ze vertrouwd zijn, installeert u het programma 1C: Trade and Warehouse versie 8.2.15 op uw computer. De nieuwste ontwikkeling omvat verbeterde algoritmen, een hogere en flexibelere mate van maatwerk en een aantal andere voordelen.

Stap 3

Installeer "1C: Trade and Warehouse" in automatische modus en voer het bestand setup.exe uit. Installeer HASP - een verplicht systeem om software te beschermen tegen illegaal gebruik. Ga akkoord met de voorwaarden van de auteursrechthouders en bevestig uw acties door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 4

Voer in het veld dat wordt geopend voor het invoeren van de sleutel de symbolen in van de licentietoestemming die u met het programma hebt ontvangen. Als je ze niet hebt, gebruik dan de emulator die bij de gedownloade software wordt geleverd. Pas de systeemconfiguratie aan de hardware en het platform van uw computer aan.

Stap 5

Onthoud dat door het installeren van gelicentieerde software van de officiële webbron van de fabrikant, u een betrouwbare distributie krijgt die overeenkomt met de parameters van uw computer. Maak bij het downloaden van verschillende opties voor een hightechproduct van andere netwerkbronnen geen fout bij het kiezen en correct configureren van het programma in overeenstemming met de versie.

Stap 6

Installeer de configuratie in de sjablonenmap. Activeer in het geopende venster achtereenvolgens de parameters: "Toevoegen" - "Nieuwe maken" - "Maken van sjabloon". Geef het pad op naar de map met de opgeslagen sjabloon. Voltooi de installatie, sluit alle actieve vensters en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: