Hoe 1c Magazijn Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe 1c Magazijn Te Installeren
Hoe 1c Magazijn Te Installeren

Video: Hoe 1c Magazijn Te Installeren

Video: Hoe 1c Magazijn Te Installeren
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, Mei
Anonim

Om 1C "Trade + Warehouse" te installeren, hebt u bijna elke computer nodig, bij voorkeur met een besturingssysteem van de Windows-familie, elk medium met het 1C "Trade + Warehouse"-programma met een betrouwbare sleutel en een configuratie die overeenkomt met het platform. Er is niets super ingewikkelds aan het installeren van het programma: je hoeft alleen maar de prompts te volgen die op de monitor verschijnen en alle voorgestelde acties uit te voeren. Het is noodzakelijk om het programma zelf, het beveiligingssysteem en de databaseconfiguratie te installeren en de sleutel van het programma correct in te voeren.

1C "Handel + magazijn"
1C "Handel + magazijn"

Het is nodig

softwaredrager, computer

instructies:

Stap 1

Voordat u 1C "Handel + magazijn" installeert, moet u zorgen voor een betrouwbare sleutel. Het kan worden verkregen door het 1C "Handel + magazijn"-pakket te kopen, of afzonderlijk te kopen bij officiële distributeurs. In dit geval lijkt het handiger om het volledige pakket aan te schaffen, omdat de garantie voor de normale werking van het gekochte programma veel hoger is. Daarnaast wordt er educatieve literatuur bij de software verkocht en wordt soms gratis ondersteuning geboden.

Stap 2

U bent dus begonnen met de installatie. Laat je niet intimideren door de overvloed aan bestanden: je moet de installatie starten met een installatiebestand genaamd setup.exe. Wanneer u deze opent, start automatisch de installatie van 1C "Handel + magazijn". Dan moet je HASP installeren - dit is een systeem om programma's te beschermen tegen illegaal gebruik, maar de installatie ervan is hoe dan ook vereist. Het wordt vanzelf geopend en in het pop-upvenster moet u op de knop "JA" drukken. Vervolgens wordt een veld geopend voor het invoeren van de sleutel. Als u een licentiesleutel voor 1C "Handel + magazijn" heeft, hoeft u deze alleen maar in te voeren, en als deze er niet is, moet u als alternatief handelen. U kunt met name een emulator installeren, die vaak wordt meegeleverd met gedownloade programma's.

Stap 3

Vervolgens moet u de configuratie installeren die geschikt is voor uw platform. Als bijvoorbeeld 1C "Handel + magazijn" 7.7 is geïnstalleerd, moet de configuratie daarmee overeenkomen. In het geval van het kopen van gelicentieerde software, zou een dergelijk probleem zich niet moeten voordoen, maar wanneer verschillende versies van programma's worden gedownload, is het belangrijk om geen fouten te maken. U moet de configuratie installeren in de map met sjablonen. Trouwens, de nieuwste versie is 8.2, en het is het beste om het te installeren, hoewel veel mensen liever bij 7.7 blijven, omdat ze er meer aan gewend zijn. Vervolgens moet u het programma uitvoeren, het item "Toevoegen" - "een nieuwe maken" - "maken van een sjabloon" selecteren en de sjabloon selecteren die u hebt geïnstalleerd. Installatie van 1C "Handel + magazijn" is voltooid en uw database is gemaakt.

Aanbevolen: