Hoe U Uw Laptop Kunt Upgraden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Laptop Kunt Upgraden
Hoe U Uw Laptop Kunt Upgraden

Video: Hoe U Uw Laptop Kunt Upgraden

Video: Hoe U Uw Laptop Kunt Upgraden
Video: Hoe u uw Trendmicro Antivirus 2017 kunt upgraden naar de nieuwste versie 2024, April
Anonim

Het moederbord voor een laptop, maar ook voor een computer, is het belangrijkste onderdeel: het organiseert de verbinding van alle apparaten en vormt een enkel systeem. Als het systeem (moederbord) bord niet alle belastingen aankan die erop worden geplaatst, is het tijd om het te vervangen. Het updaten van een laptop-moederbord is een riskante procedure. Daarom, als u niet zeker bent van uw capaciteiten, is het beter om contact op te nemen met een specialist voor hulp.

Hoe u uw laptop kunt upgraden
Hoe u uw laptop kunt upgraden

Het is nodig

Moederbord, laptop, "+" schroevendraaier, dunne schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Zet de laptop uit, haal de stekker uit het stopcontact, verwijder de batterij, evenals alle externe apparaten: printerkabels, scanner, muis, Bluetooth-adapter, enz. Sluit het laptopdeksel, leg het met de voorkant naar beneden zodat u bij de onderkant van de laptop kunt.

Stap 2

Draai alle verbindingsschroeven los met behulp van de "+" schroevendraaier. Verwijder het RAM, harde schijf, cd/dvd-station uit de laptoptas.

Stap 3

Draai de laptop om, met de voorkant van de laptop naar boven gericht. Til de beugel op die zich net boven het toetsenbord bevindt, draai alle schroeven los, trek het toetsenbord voorzichtig naar buiten, koppel de lintkabel los die het moederbord met het toetsenbord verbindt.

Stap 4

Verwijder alle kabels uit de aansluitingen die het verwijderen van het moederbord kunnen belemmeren. Verwijder alle schroeven waarmee het laptopscherm vastzit, maak de laptophoes los van de behuizing. Nu kunt u beginnen met het verwijderen van het moederbord. Gebruik een dunne schroevendraaier om de systeemkaart voorzichtig aan verschillende kanten los te wrikken om te voorkomen dat de sleuven breken.

Stap 5

Neem een nieuw moederbord, plaats deze in de laptoptas. Voer alle hierboven beschreven stappen in omgekeerde volgorde uit. Druk bij het aanzetten van de laptop op de F1-knop. dit zal de eerste keer opstarten van het moederbord in uw laptop zijn.

Aanbevolen: