Hoe U Uw Server Kunt Upgraden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Server Kunt Upgraden
Hoe U Uw Server Kunt Upgraden

Video: Hoe U Uw Server Kunt Upgraden

Video: Hoe U Uw Server Kunt Upgraden
Video: Hoe u uw Trendmicro Antivirus 2017 kunt upgraden naar de nieuwste versie 2024, April
Anonim

Na het lanceren van de gameserver rijst een redelijke vraag: wat kan er worden gedaan om het aantrekkelijk te maken voor spelers? Het antwoord is simpel - allerlei toevoegingen toevoegen zodat mensen er plezier aan beleven en gewoon zijn. Er zijn een aantal dingen die 100% zorgen voor de groei van bezoekers aan de server, zowel tijdelijk als permanent.

Hoe u uw server kunt upgraden
Hoe u uw server kunt upgraden

instructies:

Stap 1

Schieten plug-ins. De meest populaire en aantrekkelijke plug-ins voor het spel zijn tracers en hitmarkeringen. Tracers verschijnen elke keer dat de speler schiet, van elke kogel die zijn wapen afvuurt. Het trefferteken geeft aan hoeveel procent van het leven je van de vijand hebt genomen, zelfs als je de muur raakt.

Stap 2

modellen. Gebruik voor elk team aparte modellen. U kunt zowel standaard, maar goed getekende modellen gebruiken, als ongebruikelijk, niet-standaard, geschikt voor elke vakantie of evenement. In plaats van een special forces-team tegen een terroristenteam, heb je bijvoorbeeld een team van de kerstman tegen een team van Mickey Mouse.

Stap 3

Audio begeleiding. Vervang de standaard radiocommando's door iets leukers, zoals de stemmen van Beavis en Butt-head, of andere geluiden die nog niet saai zijn geworden. Kies een afspeellijst die aan het einde van elke ronde wordt afgespeeld als een van de teams wint. Zorg ervoor dat het "anthem" van het ene team enkele nummers zal zijn en het "anthem" van het tweede team andere.

Stap 4

Gebruik je fantasie, wees niet bang om te experimenteren. Altijd de mogelijkheid om plug-ins in en uit te schakelen om hun werking aan te kunnen passen aan de wensen van de spelers.

Aanbevolen: