Een Smartphone Verbinden Met Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Smartphone Verbinden Met Een Computer
Een Smartphone Verbinden Met Een Computer

Video: Een Smartphone Verbinden Met Een Computer

Video: Een Smartphone Verbinden Met Een Computer
Video: Smartphone mit PC verknüpfen | 2020 Deutsch (German) 2024, Mei
Anonim

Bij actief gebruik van een smartphone is het vaak nodig deze aan te sluiten op een computer. Dit is eenvoudig genoeg, het belangrijkste is het doel van de verbinding.

Een smartphone verbinden met een computer
Een smartphone verbinden met een computer

Verbindingsmethode:

Om een smartphone op een computer aan te sluiten, heeft u een geschikte kabel nodig. Deze kabel wordt meestal bij aankoop meegeleverd met de smartphone. Meestal zijn er nu kabels van het microUSB-type. Als er geen kabel beschikbaar is, dan kun je naar een elektronicawinkel gaan en daar een kabel kopen, voor het geval dat, neem een smartphone mee zodat de adviseur de juiste kabel kan kiezen.

Als uw computer is uitgerust met een bluetooth-adapter, kunt u uw smartphone draadloos met uw computer verbinden. Het volstaat om bluetooth op je smartphone en computer aan te zetten en voor elkaar zichtbaar te maken.

Soms wordt er bij een smartphone een schijfje meegeleverd, waarop software staat voor het correct aansluiten van de smartphone op de computer. Deze praktijk raakt echter geleidelijk achterhaald, aangezien bijna alle moderne computers automatisch het type apparaat detecteren wanneer ze zijn aangesloten.

Het doel van de verbinding

Het belangrijkste doel van het verbinden van een smartphone met een computer is gegevensoverdracht. Om dit te doen, is het noodzakelijk om bij het aansluiten van de smartphone deze over te zetten naar de flash-gegevensdragermodus. Met andere woorden, de smartphone zal door de computer worden gezien als een gewone flashdrive, waarnaar en waarvan gegevens kunnen worden overgedragen.

Als een gebruiker met de geheugenkaart van een smartphone moet werken, hoeft hij deze niet op een computer aan te sluiten. Het volstaat om de geheugenkaart te verwijderen en een speciaal apparaat te gebruiken - een kaartlezer.

Een ander doel van het verbinden van een smartphone met een computer is internet. Moderne smartphones kunnen worden gebruikt als 3G / 4G-modems, met behulp waarvan een persoon toegang kan krijgen tot het netwerk. Vergeet echter niet dat deze methode om een smartphone aan te sluiten de batterij niet ten goede beïnvloedt.

Met de juiste software kan de smartphone worden gebruikt als webcam of microfoon.

Kenmerken van het aansluiten van een smartphone op een computer

Op dit moment zijn microUSB- en miniUSB-kabels de meest voorkomende kabels om deze apparaten op een computer aan te sluiten. De uitzondering zijn Apple-producten, die zijn uitgerust met unieke connectoren. MiniUSB-kabels worden steeds minder gebruikelijk, dit komt door het feit dat Europa zich voorbereidt op de overgang naar één standaard voor kabels voor gadgets.

Als je je smartphone aan een computer koppelt om hem op te laden, dan is dit niet helemaal een juiste beslissing. De standaard USB-connector van een computer geeft een stroomsterkte van 500 mAh, terwijl de meeste moderne smartphones een stroomsterkte van 1 A nodig hebben om op te laden Ja, de smartphone laadt nog steeds op, maar het zal extreem traag zijn, of zal niet gebeuren als op de smartphone draait veel programma's en processen.

Aanbevolen: