Hoe Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Een Computer Met Bluetooth Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Een Computer Met Bluetooth Aan Te Sluiten
Hoe Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Een Computer Met Bluetooth Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Een Computer Met Bluetooth Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Draadloze Hoofdtelefoon Op Een Computer Met Bluetooth Aan Te Sluiten
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, April
Anonim

Draadloze koptelefoons worden steeds meer door mensen gebruikt. De afwezigheid van ongemakkelijke draden en tegelijkertijd een goede verbinding worden ideaal met elkaar gecombineerd. In sommige gevallen is het echter nodig om een hoofdtelefoon in combinatie met een pc te gebruiken. In dit geval zal het moeilijker zijn om een verbinding tot stand te brengen dan met een telefoon.

Hoe een draadloze hoofdtelefoon op een computer met bluetooth aan te sluiten
Hoe een draadloze hoofdtelefoon op een computer met bluetooth aan te sluiten

Bluetooth-aanwezigheid

Helaas hebben niet alle apparaten ingebouwde Bluetooth. Om de aanwezigheid van het vereiste programma te controleren, moet u tegelijkertijd de knoppen Windows en R ingedrukt houden. Het venster voor het uitvoeren van de opdracht verschijnt. U moet een regel invoeren en vervolgens op "OK" of Enter klikken.

Beeld
Beeld

Verschillende koptelefoons ondersteunen verschillende versies van Blue Tooth. Het is gemakkelijk om de versie van de applicatie te bekijken - u moet met de rechtermuisknop op de tweede regel klikken. Vervolgens verschijnt er een bord met de nodige informatie.

Beeld
Beeld

Als het programma nog steeds ontbreekt, kan het eenvoudig worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar. Installatie is mogelijk voor een breed scala aan besturingssystemen en het proces zelf is extreem snel.

Beeld
Beeld

Activering en communicatie

Bluetooth is eenvoudig te activeren. U moet op "Start" klikken, op het tandwiel klikken en naar het tabblad "Apparaten" gaan in het venster dat wordt geopend.

Beeld
Beeld

In de tabel "Apparaten" blijft het om "Bluetooth" te selecteren en vervolgens in te schakelen met behulp van het blauwe selectievakje.

Beeld
Beeld

De aanduiding van het lopende programma verschijnt in de rechter benedenhoek. Om een draadloze verbinding met de hoofdtelefoon tot stand te brengen, moet u afhankelijk van het besturingssysteem op "Nieuwe verbinding toevoegen" of "Bluetooth-apparaten toevoegen" klikken.

Beeld
Beeld

Op dit punt moet de hoofdtelefoon worden ingeschakeld. Wanneer de computer alle gevonden apparaten weergeeft, moet u de naam van het apparaat selecteren en erop klikken. Het koppelen begint. Als dit is gelukt, wordt het woord "Gekoppeld" weergegeven in het venster "Parameters".

Beeld
Beeld

Populaire problemen

Blijft er muziek op de speaker spelen, dan loont het wellicht de moeite om handmatig van apparaat te wisselen. Dit kan in slechts een paar klikken worden gedaan - klik eerst op de knop "Start" en ga vervolgens naar het "Configuratiescherm". Verder moet je, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem, naar de geluidsinstellingen gaan. U hoeft alleen maar het luidsprekerpictogram te vinden en erop te dubbelklikken.

Het instellingenmenu wordt geopend. U moet "Afspelen" selecteren.

Beeld
Beeld

Alle apparaten waarmee de pc kan communiceren, zijn hier beschikbaar. Als het geluid van een ander apparaat komt dan het gewenste apparaat, dubbelklik dan op "Hoofdtelefoon" en klik vervolgens op "OK".

Als de audio er nog steeds niet in wordt afgespeeld, is het raadzaam om de computer opnieuw op te starten en het hele proces opnieuw te herhalen.

Als er helemaal geen geluid is, hoef je alleen maar de beer te openen door met de rechtermuisknop op het volumepictogram in de linkerbenedenhoek te klikken, en als de waarde standaard 0% is, verhoog het dan naar het gewenste volume.

Beeld
Beeld

Als het signaal niet goed wordt opgevangen, zit het probleem hoogstwaarschijnlijk in de Bluetooth-stuurprogramma's en hoeft u alleen maar op de knop "Apparaatconfiguratie bijwerken" of "Stuurprogramma's bijwerken" te klikken. Updates vinden snel en automatisch plaats met de aanwezigheid van internet.

Aanbevolen: