HP Deskjet-printers Instellen

Inhoudsopgave:

HP Deskjet-printers Instellen
HP Deskjet-printers Instellen

Video: HP Deskjet-printers Instellen

Video: МФУ HP Deskjet 1510. Обзор и пробная печать в режиме копира. 2022, November
Anonim

Moderne multifunctionele apparaten en printers kunnen op een aantal technische kenmerken van elkaar verschillen. Houd er bij het werken met Helwett Packard Deskjet-serie printers rekening mee dat deze apparaten kunnen werken zonder een fysieke verbinding met een computer.

HP Deskjet-printers instellen
HP Deskjet-printers instellen

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst het type verbinding en download de software als u niet over de juiste schijf beschikt. U kunt de applicatie downloaden van de officiële HP-website. Installeer de software. Om dit te doen, voert u het toepassingsbestand uit dat u van de site hebt gedownload.

Stap 2

Start na het voltooien van deze procedure uw computer of laptop opnieuw op. Tijdens de installatie van het programma is het beter om de printer met een USB-kabel op de pc aan te sluiten. Als u altijd een Wi-Fi-netwerk wilt gebruiken om verbinding te maken met het afdrukapparaat, kunt u deze stap overslaan.

Stap 3

Verder zijn er twee mogelijkheden om de printer op de laptop aan te sluiten. Als u een router gebruikt om verbinding met internet te maken, sluit u de printer aan op dit apparaat. Dit kan worden gedaan met behulp van de WPS-functie of door de directe verbindingsmodus te selecteren. In het tweede geval moet u de webinterface van het afdrukapparaat openen door de computer er via een USB-kabel op aan te sluiten.

Stap 4

Nadat u het afdrukapparaat op de router hebt aangesloten of een directe printer-laptop-verbinding tot stand hebt gebracht, start u de applicatie die is gedownload van de officiële website. Wacht terwijl het programma nieuwe hardware detecteert. Volg de instructies in de stapsgewijze instructies voor het installeren van het apparaat.

Stap 5

Zorg ervoor dat het HP Solution Center een melding weergeeft dat de printer klaar is voor gebruik. Houd er rekening mee dat deze mededeling specifiek moet verwijzen naar het draadloze netwerk en niet naar de USB-interface. Start nu uw laptop en printer opnieuw op. Als het apparaat vervolgens de verbinding met de router verbreekt, sluit u de printer opnieuw aan en stelt u deze in op een statisch IP-adres. Gebruik een adres dat binnen het toegestane bereik valt om problemen met het verbinden met de router te voorkomen.

Populair per onderwerp