HP Deskjet-stuurprogramma's Vinden

Inhoudsopgave:

HP Deskjet-stuurprogramma's Vinden
HP Deskjet-stuurprogramma's Vinden

Video: HP Deskjet-stuurprogramma's Vinden

Video: HP Deskjet-stuurprogramma's Vinden
Video: Получить код принтера для принтеров HP без сенсорного дисплея | Принтеры HP | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Hewlett-Packard produceert ook computers en randapparatuur voor hen. Deskjet is de naam van een van de lijn desktop-inkjetprinters van deze fabrikant, waaronder zwart-wit- en kleurenmodellen. In de meeste gevallen vereist het aansluiten van printers van dit type geen handmatige installatie van stuurprogramma's - moderne OS-versies doen dit automatisch, maar soms ontstaat een dergelijke behoefte nog steeds.

HP deskjet-stuurprogramma's vinden
HP deskjet-stuurprogramma's vinden

instructies:

Stap 1

Sluit de printer aan op uw computer en zet de stroom aan, en schakel vervolgens het afdrukapparaat in.

Stap 2

Als u een complete HP Deskjet hebt ontvangen, zoekt u in de verzenddoos naar de optische schijf van de software - deze wordt bij alle printers in deze serie geleverd. Het installeren van het stuurprogramma vanaf de cd is een vrij eenvoudige handeling - plaats de media in het cd-/dvd-station en wacht tot het opstartprogramma start.

Stap 3

Er zou een menu op het scherm moeten verschijnen, waarvan een van de items aanbiedt om het stuurprogramma te installeren - selecteer het. Daarna begint de installatiewizard te werken, die zonder uw deelname de benodigde bestanden naar de mappen van het besturingssysteem kopieert en de nodige wijzigingen in het register aanbrengt. Aan het einde van het proces verschijnt een OS-informatiebericht in het systeemvak (in de lade) dat er een nieuw apparaat op de computer is aangesloten.

Stap 4

Als u geen optische schijf uit de originele kit van de printer hebt, download dan de installatiebestanden van internet. Het is het beste om de eigen website van de fabrikant als bron te gebruiken, dit verkleint de kans op een computerinfectie met virussen of spyware aanzienlijk. Hieronder vindt u een link naar de zoekpagina voor software die nodig is om verschillende Hewlett-Packard-apparaten te bedienen op de website van het bedrijf.

Stap 5

Ga naar de pagina aangegeven in de link, typ het woord Deskjet in het invoerveld, druk op Enter en zoek het model dat je nodig hebt in de lijst met resultaten. Vervolgens moet u de versie en bitness van het gebruikte besturingssysteem in de vervolgkeuzelijst selecteren en op de knop "Volgende" klikken. Selecteer vervolgens het stuurprogrammabestand uit de lijst met beschikbare software op de website voor uw printermodel en download het. Voer het opgeslagen bestand uit en de installatiewizard zal de nodige stappen ondernemen om het stuurprogramma te installeren.

Aanbevolen: