De Ingebouwde Webcam Instellen

Inhoudsopgave:

De Ingebouwde Webcam Instellen
De Ingebouwde Webcam Instellen

Video: De Ingebouwde Webcam Instellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2023, Februari
Anonim

Bijna alle moderne laptops hebben ingebouwde webcams. Voor het gemak van videocommunicatie bevindt deze zich boven het display, precies in het midden van het scherm. De ingebouwde camera kan worden geconfigureerd met behulp van speciaal daarvoor ontworpen programma's, evenals toepassingen van derden.

De ingebouwde webcam instellen
De ingebouwde webcam instellen

instructies:

Stap 1

Open het menu "Start" en selecteer de knop "Configuratiescherm" daarin (of ga ernaartoe met de snelkoppeling op het bureaublad). Dubbelklik in het geopende venster op het pictogram "Systeem". Hiermee wordt het dialoogvenster met instellingen van het besturingssysteem geopend. Open het tabblad "Hardware" daarin en klik op de knop "Apparaatbeheer". Dit opent een lijst met alle fysieke en virtuele apparaten die op deze computer zijn geïnstalleerd, met korte informatie over elk van hen.

Stap 2

Helemaal onderaan de lijst "Apparaatbeheer" vindt u een regel met de naam "Beeldapparaten" en klikt u op het "+"-symbool links ervan. Zoek de webcam in de vervolgkeuzelijst en zorg ervoor dat deze operationeel en operationeel is (het pictogram en de lijn mogen niet worden gemarkeerd met een vraagteken of een rood kruis). Daarna kun je beginnen met het instellen van de camera.

Stap 3

Open uw webcamsoftware om de werking in “praktijk” te testen en configureer deze. Dergelijke programma's worden meestal samen met de stuurprogramma's op de ingebouwde webcam geïnstalleerd. Om het hulpprogramma te starten, opent u het menu Start, klikt u op de knop Alle programma's en zoekt u het pictogram voor de webcamtoepassing (bijvoorbeeld voor Acer-notebooks heet dit programma "Acer Crystal Eye Webcam"). Gebruik het om de camera aan uw behoeften aan te passen. In de instellingen kunt u de helderheid en het contrast van de camera, de grootte van de afbeelding en de andere parameters wijzigen.

Stap 4

Voor een bredere configuratie van de webcam, installeert u een applicatie van derden die ermee samenwerkt. Bijvoorbeeld het ManyCam-programma. Na installatie en op de achtergrond beginnen te werken, wordt het in het systeem ingebouwd en wordt het herkend als een afzonderlijke camera, waarvan de instellingen rechtstreeks in de programma-interface kunnen worden gewijzigd.

Populair per onderwerp