Meerdere Archieven Uitpakken

Inhoudsopgave:

Meerdere Archieven Uitpakken
Meerdere Archieven Uitpakken

Video: Meerdere Archieven Uitpakken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Wonen met meerdere gezinnen in een oud gemeentehuis | Bijzonder wonen - Aflevering 10 2023, Januari-
Anonim

Na het kopiëren van een groot aantal archieven, wordt het noodzakelijk om ze uit te pakken in een specifieke map. Bij het starten van dit proces is het de moeite waard om enkele nuances te overwegen, tk. het uitpakken van een of meerdere bestanden is anders.

Meerdere archieven uitpakken
Meerdere archieven uitpakken

Het is nodig

  • Software:
  • -WinRar;
  • - Totale commandant.

instructies:

Stap 1

Om een ​​groot aantal archiefbestanden uit te pakken, moet u speciale software gebruiken, bijvoorbeeld WinRar of de bestandsbeheerder Total Commander, die dezelfde archiver bevat. Het extractieprincipe is hetzelfde als bij het uitpakken van slechts één archief - selecteer de bestanden en druk op de overeenkomstige knop om ze uit te pakken.

Stap 2

Voordat u met het uitpakken begint, selecteert u de vereiste bestanden, d.w.z. archieven. Selectie in "Windows Verkenner" wordt uitgevoerd met de linkermuisknop en speciale hulptoetsen: Ctrl - selectieve selectie, Shift - continue selectie van meerdere regels. Wanneer u op de toetsencombinatie Ctrl + A drukt, worden absoluut alle bestanden in de geopende map geselecteerd.

Stap 3

Roep het contextmenu van de geselecteerde bestanden op door er met de rechtermuisknop op te klikken. Zoek en selecteer de regel "Bestanden uitpakken" in de lijst met bewerkingen. U krijgt een venster te zien waarin u aanvullende opties moet opgeven voor de uit te voeren bewerking. In het veld "Pad voor extractie" moet u uw eigen waarde opgeven als de huidige niet bij u past. Om dit te doen, selecteert u in het rechterveld van de bestandsbrowser de map om het werkresultaat op te slaan. Als u een nieuwe map in de huidige map wilt maken, klikt u op de bijbehorende knop.

Stap 4

Klik op de knop "OK" om het uitpakken te starten. Na een tijdje bevat de map die u hebt opgegeven alle bestanden uit de eerder gecomprimeerde archieven. De duur van de operatie kan tot enkele uren duren (afhankelijk van de prestaties van de computer en de totale hoeveelheid megabytes aan informatie).

Stap 5

In de bestandsbeheerder Total Commander kan deze bewerking in een paar klikken worden uitgevoerd. Voer het programma uit en zoek in een van de panelen de map met de archieven. Selecteer ze op de hierboven aangegeven manier en klik op het bovenste menu "Bestand", en vervolgens op het item "Uitpakken" of de sneltoets alt = "Afbeelding" + F9.

Stap 6

Geef in het geopende venster het type bestanden op dat u wilt uitpakken, bijvoorbeeld als er meerdere formaten in de map staan ​​(rar, zip, tz), maar u hoeft er maar één te gebruiken. Geef vervolgens de map op voor het uitpakken van de bestanden, standaard is dit de geopende map op het tegenoverliggende paneel. Om het uitpakken te starten, klikt u op de knop "OK" en wacht u tot het klaar is.

Populair per onderwerp