Een Archief Met Meerdere Volumes Uitpakken

Inhoudsopgave:

Een Archief Met Meerdere Volumes Uitpakken
Een Archief Met Meerdere Volumes Uitpakken
Anonim

Door gearchiveerde mappen te maken, kunt u veel vrije ruimte op uw harde schijf vrijmaken. Om grote bestanden naar verschillende stations te schrijven, maken ze meestal archieven met meerdere volumes.

Een archief met meerdere volumes uitpakken
Een archief met meerdere volumes uitpakken

Noodzakelijk

  • - 7-rits;
  • -WinRar.

instructies:

Stap 1

Om met archieven te werken, moet u bepaalde programma's gebruiken. Als u met een.rar-archief werkt, download en installeer dan het hulpprogramma WinRar. Gebruik voor.zip- en.7z-bestanden het 7-zip-programma. Download het geselecteerde programma van de site https://www.win-rar.ru/download/winrar/ of https://www.7-zip.org/download.html. Zorg ervoor dat u de exacte versie selecteert die bedoeld is om te worden geïnstalleerd op het besturingssysteem dat u gebruikt.

Stap 2

Nadat de installatie van het programma is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Open Windows Verkenner. Kopieer alle elementen van het archief naar een willekeurige map. Onthoud dat absoluut alle delen van een archief met meerdere volumes zich in deze map moeten bevinden.

Stap 3

Dubbelklik nu op het eerste archiefvolume. Dit bestand moet een dubbel type krijgen, bijvoorbeeld.zip.001. Na het uitvoeren van deze bewerkingen verschijnt een venster met het opschrift "Verzamel de" archiefnaam "en alle andere delen in de map. Selecteer de map waarin het gecompileerde archief zal worden geplaatst. Druk op de OK-knop en wacht op de uitvoering van de lopende procedure.

Stap 4

Open de opgegeven map en zoek het doelarchiefbestand. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Uitpakken". Selecteer de map waarin de archiefbestanden worden uitgepakt. Vink in het menu "Overschrijven" het vakje naast "Met bevestiging" aan. Voer het wachtwoord in als het archief is beveiligd. Klik op de knop Ok en wacht tot de bestanden zijn uitgepakt.

Stap 5

Open de opgegeven map en zorg ervoor dat alle gegevens met succes zijn uitgepakt. Gebruik het programma Total Commander om met archieven met meerdere volumes te werken zonder deze hulpprogramma's te gebruiken. Opgemerkt moet worden dat oudere versies van dit hulpprogramma het relatief nieuwe 7z-type mogelijk niet ondersteunen.

Aanbevolen: