Hoe I / O-fout Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe I / O-fout Op Te Lossen?
Hoe I / O-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe I / O-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe I / O-fout Op Te Lossen?
Video: Всего 3 минуты !! Как удалить морщины на лбу, морщины на лбу естественным путем | Йога для лица и массаж лица 2024, September
Anonim

Een I/O-fout, ook wel "error 120" genoemd, kan om verschillende redenen optreden op een mobiel apparaat, waarvan de eliminatie binnen de macht van elke gebruiker ligt. Ze zijn allemaal, direct of indirect, gerelateerd aan de parameters van de internetverbinding.

Hoe I / O-fout op te lossen?
Hoe I / O-fout op te lossen?

instructies:

Stap 1

Controleer de GPRS-signaalsterkte op uw mobiele apparaat. Vaak is het een laag signaalniveau dat I/O-fouten veroorzaakt. Een onbedoeld verbod op de toegang van de ICQ-cliënt tot internet kan leiden tot systeeminstabiliteit. Om de fout op te lossen, start u de toepassing opnieuw en geeft u vrije toegang tot het netwerk. Een van de varianten van hetzelfde probleem is om de instellingen voor toegang tot internet alleen in te stellen wanneer u de client voor het eerst start. In dit geval moet u het berichtenprogramma opnieuw installeren en de installatieprocedure opnieuw uitvoeren.

Stap 2

Vouw het menu "Instellingen" uit en voer de vereiste persoonlijke gegevens in de daarvoor bestemde velden van het gedeelte "Account" in.

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Netwerk" en voer de volgende waarden in (de instellingen zijn opgegeven voor de Jimm-client): - Servernaam (Hostnaam): login.icq.com; - Poort (Poort): 5190; - Verbindingstype: Socket; - Onderhoud verbinding (Houd de verbinding in leven): Ja; - Ping time-out: 120; - Automatisch verbinding maken: naar eigen goeddunken; - Verbindingsinstellingen: Asynchrone verzending.

Stap 4

Voer geen waarden in de velden User Agent en wap-profile in en sla de geselecteerde instellingen op.

Stap 5

Keer terug naar het menu "Instellingen" en ga naar het item "Netwerk" om de bewerking uit te voeren voor het corrigeren van een invoer-uitvoerfout die optreedt in verband met de manier waarop verbindingen worden georganiseerd en informatie wordt uitgewisseld van de mobiele operator.

Stap 6

Geef het gedeelte "Verbindingsinstellingen" op en pas het selectievakje toe op het veld "Extra verbindingen".

Stap 7

Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: