Hoe Een Spel Uit Het Register Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Uit Het Register Te Verwijderen
Hoe Een Spel Uit Het Register Te Verwijderen

Video: Hoe Een Spel Uit Het Register Te Verwijderen

Video: Hoe Een Spel Uit Het Register Te Verwijderen
Video: How to Delete leftover Files and Registry Keys of uninstalled Program On Windows 10,8 and 7 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat na het verwijderen van applicaties, inclusief games, hun inloggegevens, opdrachten om modules te starten en andere onnodige "stukken" in het Windows-systeemregister blijven. Na verloop van tijd wordt het register "onoverzichtelijk", de snelheid van het besturingssysteem neemt af, fouten en storingen verschijnen. Natuurlijk kunt u uw toevlucht nemen tot "radicale methoden" en het besturingssysteem opnieuw installeren. Het register wordt volledig opgeschoond, maar deze methode is omslachtig en soms moeilijk toe te passen.

Hoe een spel uit het register te verwijderen
Hoe een spel uit het register te verwijderen

Noodzakelijk

Windows-computer, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om het Windows Register Bewerken Menu te activeren, drukt u op de sneltoets Win + R. Typ in de opdrachtregel die verschijnt "regedit" en druk op "Enter". Een venster met de titel "Register-editor" wordt geopend. In het linkerdeel van het venster is er een lijst in de vorm van een mappenboom, klik op de regel "HKEY_LOCAL_MACHINE" en selecteer de map "SOFTWARE" in de vervolgkeuzelijst en zoek de gamemap (naam van de ontwikkelaar) in het. Verwijder het.

Stap 2

Druk op Ctrl + F, voer de naam van het startbestand van de game in de zoekbalk in en zoek in het register. De gevonden parameters moeten worden gewist of verwijderd. Dit item moet zorgvuldig worden gevolgd om overtollig materiaal niet te verwijderen.

Stap 3

U kunt speciale hulpprogramma's gebruiken om het register op te schonen, maar ze werken op verschillende manieren, en een onjuist opgegeven parameter bij het configureren van een dergelijk hulpprogramma kan tot trieste gevolgen leiden. Als u besluit om ze te gebruiken, lees dan zorgvuldig de bijbehorende documentatie en volg de instructies strikt op.

Aanbevolen: