Advertenties Verwijderen Uit Mozila

Inhoudsopgave:

Advertenties Verwijderen Uit Mozila
Advertenties Verwijderen Uit Mozila

Video: Advertenties Verwijderen Uit Mozila

Video: Advertenties Verwijderen Uit Mozila
Video: How to Remove Ads from Mozilla Firefox 2024, Mei
Anonim

Moderne sites zijn rijk aan de hoeveelheid en de verscheidenheid aan advertenties die op HTML-pagina's verschijnen. In de meeste gevallen irriteert het een eenvoudige gebruiker en maakt het het werken en/of zijn op de site niet comfortabel. Ook kan een groot aantal advertenties kwaadaardige code bevatten die op de computer van de gebruiker kan worden uitgevoerd. Bovendien, als de internetverbinding traag is, zal dit leiden tot een lange laadtijd van de sitepagina's. Daarom is het raadzaam om tools te gebruiken die helpen bij het verwijderen van advertenties.

Advertenties verwijderen uit Mozila
Advertenties verwijderen uit Mozila

Noodzakelijk

Internetbrowser Mozilla Firefox

instructies:

Stap 1

Open een internetbrowser en bekijk de ontwikkelingsversie. Om dit te doen, moet u het commando "Help" / "Over het programma …" uitvoeren. Er verschijnt een dialoogvenster met de browserversie. Als het verouderd is, werkt u het programma bij. U kunt dit doen door de bijgewerkte versie te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar of door simpelweg de opdracht "Controleren op updates" uit te voeren. Houd er rekening mee dat na het bijwerken van het programma de geïnstalleerde browsercomponenten worden bijgewerkt. Wacht terwijl alle updates zijn geïnstalleerd.

Stap 2

Ga naar het tabblad Add-onsbeheer. Om dit te doen, moet u de opdracht uitvoeren vanuit het hoofdmenu "Extra" / "Add-ons" of op de sneltoets Ctrl + Shift + A drukken. Het bovengenoemde tabblad verschijnt onderaan het werkgebied van het browservenster. Alle geïnstalleerde add-ons zijn te zien op het tabblad "Extensies". Om een add-on te installeren om advertenties te verwijderen, gaat u naar het tabblad "Add-ons ophalen" en wacht u even terwijl het programma een lijst met voorgestelde add-ons genereert. Meestal bevat deze lijst alleen veelgebruikte add-ons. Als de vereiste add-on niet is gevonden, moet u naar de hoofdsite van het programma gaan door op de knop "Alles weergeven" te klikken.

Stap 3

Selecteer de categorie "Privacy & Beveiliging". Zoek de juiste add-on en klik op de knop "Toevoegen aan Firefox". Nadat u in de adresbalk heeft geklikt, verschijnt een bericht met de knop "Toestaan". Klik op deze knop. Wacht op de volledige download van de add-on. Klik vervolgens op de knop "Nu installeren" om de installatie van de add-on toe te staan.

Stap 4

Configureer de geïnstalleerde add-on dienovereenkomstig. Als tijdens het gebruik van de add-on een advertentie op de pagina's van de sites verschijnt, moet u om deze te verwijderen de muiscursor over de advertentie houden, het blok verschijnt in de rechterbovenhoek. Klik erop met de linkerknop. De verwijderregel wordt toegevoegd aan het add-onregister. Bij een volgende wedstrijd worden dergelijke advertenties automatisch verwijderd.

Aanbevolen: