Hoe Advertenties In De Browser Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties In De Browser Te Verwijderen
Hoe Advertenties In De Browser Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties In De Browser Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen 2023, Februari
Anonim

Vervelende advertenties op verschillende sites maken het moeilijk om te genieten van de mogelijkheden van internetbronnen. Het is echter mogelijk om advertenties in de browser permanent te verwijderen met behulp van verschillende methoden. De tips voor bijna alle browsers, zoals Yandex, Mozilla, Opera, Google Chrome, zullen bijna hetzelfde zijn.

Hoe advertenties in de browser te verwijderen
Hoe advertenties in de browser te verwijderen

Hoe advertenties in de Yandex-browser te verwijderen

Om de weergave van advertenties te voorkomen, kunt u de ingebouwde functies gebruiken. Dus in "Yandex" is er zo'n extensie als "Adguard". Om het in te schakelen, moet u het item "Add-ons" in het hoofdmenu vinden en daarin de bijbehorende regel. "Adguard" moet worden geactiveerd, waarna het bezoeken van uw favoriete sites veel aangenamer wordt, omdat het u zal behoeden voor verschillende pop-ups en andere spam-advertenties.

Als het niet mogelijk was om advertenties in de browser te verwijderen door de ingebouwde extensie te activeren, kunnen andere methoden om spam te blokkeren helpen. Bijvoorbeeld door de extensie "Adblock" te installeren, die geschikt is voor de meeste browsers, waaronder Google Chrome.

Hoe advertenties in de Google Chrome-browser te verwijderen

De adblocker "AdBlock Plus" wordt gebruikt door enkele miljoenen internetgebruikers. Om het te installeren, moet je de officiële website van het adblockplus.org-programma bezoeken. Als u via uw browser naar deze bron gaat, ziet u het opschrift "Install AdBlock for Google Chrome".

Klik erop en klik vervolgens op de knop Installeren. Er verschijnt een venster in de browser dat u meldt dat u het programma moet configureren. Ze zijn te vinden in het menu onder het gedeelte extensies.

Hoe advertenties in de Opera-browser te verwijderen

"AdBlock Plus" kan ook reclame in de Opera verwijderen, waarvan het installatieprincipe hierboven werd beschreven. Het is ook mogelijk om advertenties in de browser te verwijderen met behulp van de interne mogelijkheden.

Om dit te doen, moet je het menu openen (linksboven), naar het tabblad "instellingen" gaan en daar het item "Ad Blocking" zoeken. In het vak naast dit item moet u een vinkje plaatsen, dan zullen pop-upadvertentievensters uw werk op de computer niet langer hinderen.

Als u voor sommige sites pop-ups nodig heeft, kunt u deze toevoegen aan uitsluitingen. Om dit te doen, hoeft u alleen de adressen van deze sites in de blokkeringsinstellingen in te voeren.

Als u veel verschillende sites bezoekt, moet u altijd voorzichtig zijn. Download niets van verdachte bronnen. U kunt niet alleen weer een enorme hoeveelheid advertenties in uw browser krijgen, maar ook virussen die uw computer bederven.

Populair per onderwerp