Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Naar De Gesprekspartner Te Sturen?

Inhoudsopgave:

Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Naar De Gesprekspartner Te Sturen?
Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Naar De Gesprekspartner Te Sturen?
Anonim

Discord is een gratis instant messenger die kan worden gedownload op meerdere platforms, waaronder Android, iOS, Windows en andere. De functionaliteit van de messenger is breed, er is de mogelijkheid om audio in te schakelen voor gebruikers die op het kanaal zijn aangesloten.

Hoe systeemgeluiden in onenigheid naar de gesprekspartner te sturen?
Hoe systeemgeluiden in onenigheid naar de gesprekspartner te sturen?

Invoering

Discord werd opgericht in 2015 en werd onmiddellijk populair onder gamers en internetgebruikers vanwege de eenvoudige en intuïtieve interface en brede functionaliteit. Naast de mogelijkheid om grote kamers met maximaal honderden gesprekspartners te creëren, hebben de ontwikkelaars open software gemaakt, waarmee u verschillende bots op het kanaal kunt aansluiten die een bepaalde taak uitvoeren.

Zo kun je muziek uitzenden om sfeer op de zender te creëren.

Beeld
Beeld

Ondersteunde besturingssystemen:

  • ramen
  • Linux
  • MAC
  • Android
  • iOS

Muziek bot

Het uitzenden van geluid via een bot met een bron op YouTube is vooral populair, omdat je in veel games niet rechtstreeks muziek kunt afspelen en sommige speciale audiospelers veel middelen nodig hebben, waardoor opnames in de game op zwakke apparaten gegarandeerd zijn.

Om de bot te starten, moet u deze van internet downloaden. Er zijn veel sites die programma's aanbieden voor een breed scala aan doeleinden, maar Carbonitex is een van de veilige. Op het tabblad "Discord Bots" moet je naar de gewenste bot met de naam "Rythm" scrollen (11e-12e plaats).

Beeld
Beeld

Voor een succesvolle verbinding moet u op de groene knop "Bot toevoegen aan server" klikken. De site zal u vragen om de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het gewenste account in te voeren en u vervolgens vragen om een ​​beschikbaar kanaal te selecteren waar de bot verbinding mee zal maken.

Beeld
Beeld

Muziek streamen via YouTube of SoundCloud

Om de bot te activeren, moet je het commando "! Summon" in de chat registreren. Nadat het klaar is, moet je het commando "! P" of "! Play" schrijven en vervolgens de naam van het nummer toevoegen, of voor de nauwkeurigheid een link naar een nummer van SoundCloud of naar een video van YouTube geven.

Dan moet je een paar seconden wachten, en de bot zal de gewenste muziek activeren. U kunt dus alleen spelen, naar muziek luisteren zonder enig ongemak, of een muzikale sfeer creëren tussen gebruikers die op de server zijn aangesloten.

Beeld
Beeld

Van de voordelen is het vermeldenswaard het behoud van de kwaliteit van de uitzending. De mogelijkheid om een ​​afspeellijst of loop-audio te maken ontbreekt echter. Dat wil zeggen, na het voltooien van de compositie, moet u de volgende handmatig registreren, enzovoort.

Conclusie

Het is verre van nodig om de hierboven beschreven bot te verbinden met je Discord-server. Een breed scala aan muziekbots met extra functies zal beschikbaar zijn op Carbonitex en andere diensten. Maar in dit geval is het de moeite waard om te overwegen dat verschillende opdrachten en activeringsmethoden nodig zijn om elk van hen te bedienen. Op Carbonitex is dit te vinden in het gedeelte Info of in de informatie die wordt aangegeven in de tabel onder het botlogo.

Populair per onderwerp