Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Te Verzenden
Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Te Verzenden

Video: Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Te Verzenden

Video: Hoe Systeemgeluiden In Onenigheid Te Verzenden
Video: Geluiden onder de motorkap die u niet mag negeren | AUTODOC 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om systeemgeluiden te verzenden tijdens het gebruik van de Discord-service kan op elk moment optreden. Er kunnen veel redenen zijn, variërend van het demonstreren van andere programma's tot persoonlijke behoeften om berichten buiten Discord te volgen. Hoe systeemgeluiden overzetten in Discord?

Hoe systeemgeluiden in onenigheid te verzenden
Hoe systeemgeluiden in onenigheid te verzenden

Functies en controle van de overdracht van systeemgeluiden

Het aanpassen van systeemgeluiden tijdens het gebruik van Disord omvat de volgende acties:

  1. Open de desktopversie van het Discord-programma.
  2. Ga naar je profielinstellingen (hiervoor moet je op het "tandwiel" icoontje klikken).
  3. Ga in een nieuw venster naar het gedeelte 'Spraak'.
  4. Kies uit de vele beschikbare opties voor de optie "Toepassingen dempen".
  5. Schakel deze parameter uit door de bijbehorende tuimelschakelaar naar de uiterste linkerpositie te verplaatsen.

Correct uitgevoerde acties geven Discord de mogelijkheid om al die externe geluiden die de microfoon binnenkomen te elimineren. Als de gebruiker daarentegen zowel systeemgeluiden als andere geluiden afkomstig van verschillende programma's en applicaties aan de uitzending moet toevoegen, moet hij dezelfde schuifregelaar naar de juiste positie verplaatsen.

Direct na het uitvoeren van al deze acties zal het Discord-programma alle geluiden zonder onnodige problemen naar alle andere deelnemers aan de gameconferentie verzenden.

Ook heeft de gebruiker, als hij de auteur van de uitzending is, het recht om het volume te regelen. Om dit te doen, moet u de schuifregelaar horizontaal gebruiken en verplaatsen. Met behulp hiervan kunt u zowel het geluid volledig uitschakelen als het niveau op de maximale waarde brengen.

Met dit alles stelt het programma u in staat om bepaalde voorwaarden in te stellen voor de uitvoering van een dergelijke regel. In het bijzonder kan de gebruiker, als hij een beheerder is, kiezen tussen verschillende opties:

  • tijdens het gesprek van de auteur het instellen van de parameters;
  • tijdens het ontvangen van spraak van andere gebruikers;
  • gebruik deze regel nooit;
  • gebruik altijd de regel.

Over het algemeen heeft de gebruiker een groot aantal verschillende instellingen bij de hand, wat allereerst spreekt van de rijke mogelijkheden voor het regelen van de programmaparameters in Discord.

Geluiden uitzenden

De mogelijkheid om verschillende systeemgeluiden in Discord-software te verzenden, stelt gebruikers in staat om in algemene stemmen vaker niet alleen een stem, maar ook verschillende geluiden uit te zenden. Om dit te doen, is het noodzakelijk om het afspelen van muziek op een extern medium mogelijk te maken, of om voor een dergelijk doel aparte gespecialiseerde applicaties te gebruiken.

Een dergelijke toepassing is Virtual Audio Cable. Het gebruik van deze applicatie stelt gebruikers in staat om te weigeren om afzonderlijke spelers te starten tijdens het gebruik van Discord (alleen vanwege de noodzaak om de speler tegelijkertijd te starten en te chatten, hebben deze twee programma's het niveau van werkkwaliteit en functionaliteit van het eindapparaat aanzienlijk verlaagd. reden is het gebruik van VAC de beste optie voor transmissiegeluiden en muziek.

Aanbevolen: