Hoe U Gratis Een Geschenk Naar Odnoklassniki Kunt Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Een Geschenk Naar Odnoklassniki Kunt Sturen
Hoe U Gratis Een Geschenk Naar Odnoklassniki Kunt Sturen

Video: Hoe U Gratis Een Geschenk Naar Odnoklassniki Kunt Sturen

Video: Hoe U Gratis Een Geschenk Naar Odnoklassniki Kunt Sturen
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

Op het sociale netwerk Odnoklassniki kun je je vriend niet alleen feliciteren met een persoonlijk of openbaar bericht, maar hem ook een cadeau voor de vakantie geven. De gebruiker ontvangt niet alleen een bericht over het gepresenteerde cadeau, de verrassing wordt weergegeven op de avatar wanneer deze wordt geaccepteerd. Je moet voor dergelijke geschenken betalen en daarom zijn velen geïnteresseerd in hoe ze gratis een geschenk naar Odnoklassniki kunnen sturen.

Hoe u gratis een geschenk naar Odnoklassniki kunt sturen
Hoe u gratis een geschenk naar Odnoklassniki kunt sturen

Een cadeau sturen naar Odnoklassniki

Om een leuke verrassing te maken voor de gebruiker van het sociale netwerk "Odnoklassniki", logt u in op uw profiel en zoekt u de persoon die u zoekt in uw vriendenlijst.

Onder zijn foto zie je een menu met de regel “Maak een cadeau”. Door erop te klikken komt u in het verrassingsmenu. Uit een enorm aantal verschillende souvenirs kun je waarschijnlijk degene kiezen die het beste bij de gelegenheid past en voldoet aan de wensen van een vriend.

Geschenken zijn niet gratis, maar hierdoor verliezen ze hun populariteit niet. Het is gemakkelijk om voor hen te betalen via sms en de kosten zijn relatief laag. Tegelijkertijd kunt u voor ongeveer 20 roebel een duurder muzikaal cadeau kiezen, een premium geschenk van gemiddelde prijs en een gewoon souvenir.

Nadat je een cadeau voor een vriend in Odnoklassniki hebt gekozen, klik je erop. In het venster dat wordt geopend, kun je zien hoe je verrassing eruit zal zien naast de avatar van de begaafde. In hetzelfde menu kun je een bericht aan het cadeau toevoegen, bijvoorbeeld een felicitatie met een plechtige date of een liefdesverklaring.

Hier kan het geschenk zowel openbaar als privé worden gemaakt.

Nadat u alle benodigde instellingen hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Verzenden".

Het benodigde bedrag voor een souvenir wordt van je rekening afgeschreven en het cadeau gaat direct naar de geadresseerde. Als er niet genoeg geld is, biedt het systeem u aan om uw account op te waarderen.

Kan ik gratis een geschenk naar Odnoklassniki sturen?

De meeste gebruikers van het sociale netwerk beweren dat het onmogelijk is om elkaar gratis geschenken te geven, maar dit is niet helemaal waar.

Vaak worden er op de site verschillende acties gehouden waarbij het is toegestaan om cadeaus te versturen zonder betaling. Voor de feestdag op 9 mei kunt u bijvoorbeeld St. George-linten naar verschillende van uw vrienden sturen. Vaak vinden acties plaats zowel voor de jaarwisseling als voor Internationale Vrouwendag op 8 maart.

Daarnaast kun je via speciale applicaties een gratis geschenk naar Odnoklassniki sturen door een foto aan de muur of aan een persoonlijk bericht te bevestigen. Hij zal natuurlijk niet op de avatar verschijnen, maar hij zal zijn geadresseerde nog steeds kunnen plezieren.

Aanbevolen: