Hoe De Cartridge Voor Xerox Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cartridge Voor Xerox Te Vullen
Hoe De Cartridge Voor Xerox Te Vullen

Video: Hoe De Cartridge Voor Xerox Te Vullen

Video: Hoe De Cartridge Voor Xerox Te Vullen
Video: Refill cartridge Xerox Phaser 3020 / Xerox WorkCentre 3025 - 106R02773 2024, Mei
Anonim

De kwaliteit van de geselecteerde toner en het correct bijvullen van de cartridge zullen de afdrukkwaliteit en duurzaamheid van de printer aanzienlijk beïnvloeden. Het is erg moeilijk om dit werk thuis te doen, vooral als u een cartridge voor Xerox moet bijvullen. Het feit is dat dit model meer aandacht en voorzichtigheid vereist.

Hoe de cartridge voor xerox te vullen
Hoe de cartridge voor xerox te vullen

Het is nodig

toner, middelgrote kruiskopschroevendraaier, pincet, dunne sleufschroevendraaier, wat zachte, schone lappen, harde borstel, kleine trechter, stofzuiger, geleidend smeermiddel, klein briefpapiermes

instructies:

Stap 1

Maak een tafel klaar voor het bijvullen van de cartridge. Spreid er wat kranten over uit. Koppel de cartridge los van de Xerox-printer en plaats het grote deel van de fotogeleidingseenheid naar beneden met de vulplug aan uw linkerhand. Draai de vijf zelftappende schroeven los en wrik de twee vergrendelingen los op het deel van de behuizing dat zich het dichtst bij u bevindt. Open de bovenklep van de cartridge. Draai nog drie schroeven los van de uiteinden en verwijder de zijpanelen. Verwijder de laadschacht en leg deze opzij. Schroef het vilt los, maak de drumeenheid voorzichtig los en leg deze opzij in een doek. Verwijder de contactveer, indien aanwezig op uw Xerox-model, en maak het doseerblad los.

Stap 2

Plaats toner en ander vuil in een aparte krant. Gebruik een stofzuiger om het doseerblad en het gehele binnenoppervlak van de tonercartridge te reinigen. Plaats het doseerblad terug. Veeg de zijpanelen en de contactdelen van de assen af met een doek. Smeer deze met geleidend vet.

Stap 3

Bevestig de contactveer op zijn plaats. Gebruik een droge, schone, pluisvrije doek om de drumeenheid en oplaadrol voorzichtig schoon te vegen en plaats ze opnieuw. Raak deze onderdelen nooit met uw vingers aan. Als dit gebeurt, veegt u uw afdrukken voorzichtig af. Verzamel de resterende cartridge-onderdelen.

Stap 4

Sluit de bovenklep van de Xerox-cartridge en open de vulpoort. Bereid een trechter voor. Het kan een speciaal apparaat zijn of een vel dik papier dat in een kegel is gekruld. Giet ongeveer 80-85 g toner door de trechter in de vulopening. Sluit de stekker en veeg de buitenste contacten van de patroon af met alcohol. Draai de cartridge in tegengestelde richtingen - er mag geen toner uitlopen. U kunt het nu in uw Xerox-printer installeren. Voer een testafdruk uit om de kwaliteit van uw opdracht te controleren.

Aanbevolen: