Hoe Video Van Schijf Naar Computer Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van Schijf Naar Computer Te Branden
Hoe Video Van Schijf Naar Computer Te Branden

Video: Hoe Video Van Schijf Naar Computer Te Branden

Video: Hoe Video Van Schijf Naar Computer Te Branden
Video: Videorecorder aansluiten op een videograbber. 2024, April
Anonim

Als je een film of andere video leuk vond, dan wil je deze waarschijnlijk op de harde schijf van je computer opslaan. Als u een video op een computer hebt opgenomen, kunt u deze bovendien op elk gewenst moment bekijken, zonder dat u een schijf hoeft te plaatsen. Ook kunnen de media na verloop van tijd onbruikbaar worden en wordt de video ervan niet langer afgespeeld.

Hoe video van schijf naar computer te branden
Hoe video van schijf naar computer te branden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - schijf;
  • - het Nero-programma.

instructies:

Stap 1

Als je een eenvoudige video gaat branden (niet van een dvd of Blu-ray-schijf), bijvoorbeeld het dvd-rip-formaat, dan is alles eenvoudig. In deze situatie is de video een specifiek bestand. Dienovereenkomstig moet dit bestand worden overgebracht naar de harde schijf van de computer. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren" in het contextmenu.

Stap 2

Klik daarna met de rechtermuisknop op de map waarin u deze video wilt opnemen. Klik dan gewoon op "Invoegen". Het proces van het schrijven van het bestand dat u hebt geselecteerd naar de harde schijf zal beginnen. Op deze manier kunt u de gewenste videobestanden van de schijf kopiëren.

Stap 3

Als u meerdere videobestanden tegelijk wilt kopiëren, kunt u deze selecteren met de linkermuisknop of met de Ctrl-toets. Houd Ctrl ingedrukt en klik vervolgens met de linkermuisknop op de videobestanden die u nodig hebt. Druk vervolgens met de rechtermuisknop op het laatste bestand.

Stap 4

Om video van dvd of Blu-ray-schijf te branden, is het beter om een speciaal programma te gebruiken. Download de Nero-software van internet. Installeer het op de harde schijf van uw computer. Start vervolgens het onderdeel Nero Burning Rom. Er is een pijl bovenaan het programmavenster. Door op deze pijl te klikken, kunt u het type media selecteren waarmee de bewerking wordt uitgevoerd. Selecteer dvd als mediatype.

Stap 5

Plaats de videoschijf in uw optische drive. Selecteer vervolgens de optie Dvd-kopie en ga naar het tabblad "Afbeelding". Klik daarna op de bladerknop en selecteer de map waarin de gegevens na opname worden opgeslagen. Schakel het selectievakje naast "Afbeeldingsbestanden verwijderen na kopiëren" uit. Ga dan naar het tabblad "Opnemen".

Stap 6

Het bovenste gedeelte heet Actie. Vink in dit gedeelte het vakje aan naast de regel "Opnemen" en klik vervolgens op "Kopiëren". De procedure begint met het kopiëren van de video naar uw harde schijf. Na voltooiing komt de informatie in de map van uw keuze.

Aanbevolen: