Hoe Nero Van Computer Naar Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Nero Van Computer Naar Schijf Te Branden
Hoe Nero Van Computer Naar Schijf Te Branden

Video: Hoe Nero Van Computer Naar Schijf Te Branden

Video: Hoe Nero Van Computer Naar Schijf Te Branden
Video: Hoe brand je een .iso bestand op een DVD ? 2024, April
Anonim

Er zijn veel programma's voor het branden van dvd's. Ze hebben allemaal hun eigen nadelen en voordelen. De keuze van software voor het branden van schijven hangt alleen af van uw behoeften en de mogelijkheden van uw computer.

Hoe Nero van computer naar schijf te branden
Hoe Nero van computer naar schijf te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Voor het uitvoeren van een gedetailleerde instelling van de schijfbrandparameters van hoge kwaliteit, wordt aanbevolen om het programma Nero Burning Rom te gebruiken. Download de versie van het programma die overeenkomt met het besturingssysteem dat op de computer is geïnstalleerd. Besteed speciale aandacht aan de bitness van het besturingssysteem (32 of 64).

Stap 2

Installeer het gedownloade programma. Voer het Nero.exe-bestand uit. Er moeten twee vensters worden geopend: Nero Burning Rom en New Compilation. Selecteer het type schijf dat u wilt branden in de linkerkolom van het tweede venster. Als u een schijf met verschillende bestandstypen wilt branden, klikt u op de NeroExpress-knop.

Stap 3

Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer "Gegevens" in de linkerkolom. Selecteer in het rechtermenu het type schijf (cd of dvd). Klik op de knop Toevoegen. Geef de bestanden op die u op schijf wilt branden.

Stap 4

Klik volgende". Selecteer opties voor het branden van een nieuwe schijf. Stel de schrijfsnelheid in, voer de naam van de toekomstige schijf in. Om het proces van het kopiëren van bestanden naar schijf te starten, klikt u op de knop "Branden".

Stap 5

Als u een schijf met een speciaal formaat, zoals een opstartbare schijf, moet branden, selecteert u het overeenkomstige item (DVD-ROM Boot). Geef het pad naar het afbeeldingsbestand op door op de knop "Bladeren" te klikken.

Stap 6

Open het ISO-tabblad. Stel de vereiste opties in om de ISO-afbeelding correct te lezen. Ga naar het tabblad "Sticker". Voer de titel in die voor deze schijf moet worden weergegeven. Klik op de knop Nieuw.

Stap 7

Zoek in het rechtermenu van dit venster de bestanden die u aan de opneembare schijf wilt toevoegen. Sleep ze naar het linkermenu van het programma. Nadat u een volledige lijst met opgenomen bestanden heeft samengesteld, klikt u op de knop "Opnemen".

Stap 8

Stel de gewenste schijfschrijfsnelheid in. Schakel de functie multisessie beëindigen in of uit. Als u meerdere identieke schijven moet branden, voert u hun nummer in het veld "Aantal exemplaren" in. Klik op de knop Branden. Nadat de bestanden zijn geschreven, wordt de lade van het dvd-station automatisch geopend.

Aanbevolen: