Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Vinden
Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Vinden
Video: Hoe kom je achter je vergeten Skypenaam- en wachtwoord? 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt zo dat het helemaal onmogelijk is om het wachtwoord te onthouden. In de dagelijkse praktijk ben je gewoon vergeten toegang te krijgen in Skype. De taak is vooral ingewikkeld als je het bedacht hebt met de verwachting van maximale veiligheid, d.w.z. het bevat ongeveer een dozijn karakters, inclusief letters en cijfers. In deze situatie is het belangrijkste om de mailbox te onthouden die u hebt gebruikt bij het registreren van uw Skype-account. Als hier geen probleem mee is, is het vinden en wijzigen van het wachtwoord vrij eenvoudig.

Hoe u uw Skype-wachtwoord kunt vinden
Hoe u uw Skype-wachtwoord kunt vinden

instructies:

Stap 1

Ga naar Skype. Ga naar de pagina voor wachtwoordherstel. U ziet een enkele invoerregel waarin u de mailbox invoert die is gebruikt om uw account aan te maken en op de knop "Verzenden" klikt. Ga dan naar deze mailbox. Wacht op de brief van het Skype Support Center. Het bevat een unieke link, door erop te klikken, kunt u uw wachtwoord wijzigen. Deze link is slechts zes uur geldig, dus schiet op. Gezien de aard van de brief kan deze zowel in de map Inbox als in de map Spam worden verspreid. Controleer beide om het wachtwoord te vinden. Volg deze link. Voer uw nieuwe wachtwoord in, voer het opnieuw in en klik op de knop Wachtwoord wijzigen.

Stap 2

Log in op Skype met uw opgeslagen wachtwoord. Om uw Skype-wachtwoord te achterhalen, moet u eerst uw mailbox achterhalen. Het wordt aangegeven bij het invullen van het registratieformulier, dat wordt weergegeven in persoonlijke gegevens. Ga in het bovenste paneel van het programma naar Skype en vervolgens naar "Persoonlijke gegevens" -> "Mijn gegevens bewerken". Er verschijnt een sectie met persoonlijke informatie, waar u de geregistreerde mailbox kunt zien. Het achterhalen van het wachtwoord van Skype zal veel moeilijker zijn als de automatische login en de mailbox waarop het account is geregistreerd niet zijn opgeslagen, weet u het niet meer. Maar er is een alternatieve methode.

Stap 3

Neem contact op met de technische ondersteuning. Deze methode is effectief als u een betaald account heeft. Wanneer u contact opneemt met het technische ondersteuningscentrum, geeft u het nummer op van de creditcard waarmee betalingen zijn gedaan of het nummer van de internetportemonnee. De specialisten van het centrum controleren deze gegevens en sturen u een wachtwoord. Als u een gratis account gebruikt, is deze methode van wachtwoordherstel niet voor u beschikbaar en zult u hoogstwaarschijnlijk een nieuw account moeten krijgen.

Aanbevolen: