Hoe Mp3 Op Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Op Dvd Te Branden
Hoe Mp3 Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Mp3 Op Dvd Te Branden

Video: How to Burn Mp3 Music to CD/DVD in Windows 10 | Plays on DVD Players u0026 Car Stereos 2022, November
Anonim

Soms moet je je mp3 op een dvd branden, zodat je hem mee kunt nemen op reis, of ernaar kunt luisteren op een geschikte speler. Als de schijf niet correct is opgenomen, kan het muziekapparaat deze niet afspelen of alle opgenomen items weergeven. Daarom is het raadzaam om programma's te gebruiken om dergelijke dvd's te branden.

Hoe mp3 op dvd te branden
Hoe mp3 op dvd te branden

Het is nodig

Nero, of een ander programma voor het branden van optische schijven

instructies:

Stap 1

Om mp3-bestanden op dvd te branden, installeert u het gespecialiseerde programma Nero.

Stap 2

Start de Nero Express-toepassing. Ga hiervoor naar het menu "Start", selecteer "Alle programma's" - "Nero" - "Nero Express".

Stap 3

Selecteer na het openen van het programma het item "Data", selecteer het subitem "DVD met gegevens". Het venster Schijfinhoud verschijnt.

Stap 4

Voeg uw MP3-bestanden toe aan het project. Klik hiervoor op de knop "Toevoegen" aan de rechterkant van het programma. Er wordt een venster geopend met het bestandssysteem van de harde schijf. Selecteer de vereiste mappen en bestanden en klik op de vergelijkbare knop "Toevoegen" in de rechterbenedenhoek van de applicatie. Het vorige menu wordt geopend en toont de geselecteerde bestanden. Naarmate de schijf zich vult met inhoud, verandert de meter onder aan het scherm om de resterende ruimte op de schijf aan te geven.

Stap 5

Klik op de knop Volgende. Het venster met instellingen voor het branden van schijven wordt geopend. Selecteer in het item "Huidige recorder" de schijf die u gebruikt. Voer in het veld "Schijfnaam" een naam in voor de toekomstige schijf. Markeer de optie "Toevoegen van bestanden toestaan" als u iets wilt opnemen aan het einde van het branden. Klik na het voltooien van de instellingen op de knop "Branden".

Stap 6

Het maken van een audio-dvd verschilt van het maken van een gewone mp3-schijf doordat u in het selectievenster van Nero Express aan de linkerkant van het venster het item "Muziek" selecteert en aan de rechterkant het gewenste formaat selecteert (meestal "Jukebox Audio DVD"). Deze schijf kan worden afgespeeld op elke MP3-compatibele dvd-speler.

Populair per onderwerp