Hoe Een Mp3-schijf Op Een Mp3-speler Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mp3-schijf Op Een Mp3-speler Te Branden
Hoe Een Mp3-schijf Op Een Mp3-speler Te Branden

Video: Hoe Een Mp3-schijf Op Een Mp3-speler Te Branden

Video: Hoe Een Mp3-schijf Op Een Mp3-speler Te Branden
Video: MP3 speler nummers erop zetten 2024, April
Anonim

Het gebruik van een mp3-speler is de handigste manier om overal en altijd naar muziek te luisteren. Ondanks het compacte formaat kun je een groot aantal audiobestanden laden, alleen beperkt door de capaciteit van het apparaat. Om bestanden van een schijf naar een speler te kopiëren, moet u een aantal stappen uitvoeren.

Hoe een mp3-schijf op een mp3-speler te branden
Hoe een mp3-schijf op een mp3-speler te branden

instructies:

Stap 1

Sluit eerst de speler aan op uw computer. Dit doe je met de meegeleverde USB-kabel. Als u een ipod gebruikt, moet u itunes downloaden van apple.com. Dit is een programma dat nodig is om de speler met uw computer te synchroniseren. Anders hoeft u de speler alleen maar op uw computer aan te sluiten. Het besturingssysteem zal de speler herkennen als een verwisselbare harde schijf, waarna je de geselecteerde audiobestanden ernaar kunt verplaatsen.

Stap 2

Plaats de cd in uw computer. Als u een gewone cd gebruikt, moet u de nummers naar uw computer kopiëren met Windows Media Player of Audo Grabber. Audio Grabber biedt audiocompressie van hogere kwaliteit, dus het verdient de voorkeur om deze te gebruiken. Nadat u zeker weet dat de cd is gestart, opent u AudiO Grabber en selecteert u alle nummers op de cd. Codeer naar mp3 met de hoogste kwaliteit - op deze manier vermijdt u tegelijkertijd mogelijke problemen met het afspelen van formaten en behoudt u het grootste deel van het geluid. Als u een eenvoudige mp3-schijf gebruikt, hoeft u alleen maar de mp3-map naar het computergeheugen te kopiëren.

Stap 3

Bij het kopiëren van muziek naar de mp3-speler wordt aanbevolen om het volume van audiobestanden iets te verhogen. Het is een feit dat de speler mogelijk niet genoeg vermogen heeft om comfortabel te kunnen luisteren. Door het volumeniveau met ten minste vijf procent te verhogen, kan dit probleem worden verholpen. Download en installeer het Mp3Gain-programma. Laad alle te kopiëren tracks in het werkgebied van het programma en verhoog vervolgens hun volume tot 105 dB. Zorg ervoor dat de uitvoertracks welluidend zijn en kopieer ze vervolgens naar de speler. Als u een Apple Player gebruikt, voert u deze bewerking uit met behulp van het itunes-programma, in alle andere gevallen kopieert u de gegevens gewoon naar de verwisselbare schijf waarmee uw speler is gedefinieerd.

Aanbevolen: