Hoe Een Mp3-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mp3-schijf Te Branden
Hoe Een Mp3-schijf Te Branden

Video: Hoe Een Mp3-schijf Te Branden

Video: Hoe Een Mp3-schijf Te Branden
Video: How to Burn Mp3 Music to CD/DVD in Windows 10 | Plays on DVD Players u0026 Car Stereos 2024, April
Anonim

Moderne muziekcentra en autoradio's zijn ontworpen om te werken met computeraudiobestandsformaten. Om muziekschijven met succes af te spelen met deze apparaten, moeten bepaalde regels worden gevolgd.

Hoe een mp3-schijf te branden
Hoe een mp3-schijf te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Selecteer het programma waarmee u bestanden naar schijf wilt schrijven. Voor het periodiek opnemen van schijven kunt u proefversies van programma's gebruiken. Ga naar https://www.nero.com/rus/downloads-previousproducts.html en download de vereiste versie van Nero Burning Rom.

Stap 2

Installeer het programma door het exe-bestand uit te voeren. Start uw computer opnieuw op nadat u dit proces hebt voltooid. Klik op de snelkoppeling van het Nero-programma en wacht tot het snelstartmenu wordt geopend. Selecteer "Data-dvd" of "Data-cd".

Stap 3

Nadat u een nieuw menu hebt geopend, klikt u op de knop "Toevoegen". Selecteer de mp3-bestanden die u op schijf wilt branden en klik nogmaals op de knop Toevoegen. Herhaal dit algoritme totdat alle geselecteerde muziekbestanden worden weergegeven in het Nero-programmavenster.

Stap 4

Sorteer geen bestanden in mappen, tenzij u zeker weet dat de speler ze kan lezen. Voeg geen externe bestanden zoals programma's of archieven toe aan de schijf. Dit kan ertoe leiden dat de schijf niet correct wordt gelezen door de speler.

Stap 5

Klik op de knop Volgende nadat u de bestanden hebt voorbereid voor opname. Selecteer in de kolom "Huidige recorder" het dvd-station dat de lege schijf bevat. Geef de naam van de toekomstige schijf op door het juiste veld in te vullen.

Stap 6

Zorg ervoor dat u het selectievakje "Toevoegen van bestanden toestaan" uitschakelt. De meeste spelers zullen geen open-sessieschijven afspelen. Klik op de knop "Opnemen". Bevestig de start van het proces.

Stap 7

Nadat het programma is voltooid, verwijdert u de schijf uit de stationslade. Plaats het in de gewenste speler en probeer een willekeurig nummer af te spelen.

Aanbevolen: