Meerdere Video's Combineren

Inhoudsopgave:

Meerdere Video's Combineren
Meerdere Video's Combineren

Video: Meerdere Video's Combineren

Video: Meerdere Video's Combineren
Video: MEERDERE PRODUCTEN COMBINEREN? DOE DIT! VERKOPEN OP BOL.COM 2024, Mei
Anonim

Het is veel gemakkelijker om korte clips te bekijken die u tijdens een reis of op een feest hebt gemaakt als deze clips worden verzameld in één videobestand. De manier om deze taak te volbrengen hangt af van het resultaat dat u wilt behalen.

Meerdere video's combineren
Meerdere video's combineren

instructies:

Stap 1

Als u alleen meerdere videofragmenten achter elkaar hoeft samen te voegen zonder aanvullende bewerking, kunt u een van de opties van het VirtualDub-programma gebruiken om de taak te voltooien. Open hiervoor de eerste clip in de video-editor. Na het gebruik van de toetsencombinatie Ctrl + O, wordt een venster geopend waarin u de gewenste video kunt selecteren.

Stap 2

Laad de tweede clip op volgorde in het programma. Dit kan worden gedaan met behulp van de optie AVI-segment toevoegen in het menu Bestand. Voeg alle andere videofragmenten op dezelfde manier toe als je er meer dan twee hebt.

Stap 3

Sla het bestand op dat is samengesteld uit afzonderlijke fragmenten met de opdracht Opslaan als AVI in het menu Bestand.

Stap 4

Als je clips tot je beschikking hebt die tegelijkertijd door meerdere camera's zijn opgenomen, is het achtereenvolgens lijmen van de bestanden onontbeerlijk. Het is handiger om met dergelijke clips te werken in een programma dat meerdere videotracks en de modus voor meerdere camera's ondersteunt. Hoewel, als je creatief bent, je deze clips kunt verzamelen met de Movie Maker.

Stap 5

Om dit te doen, start u de applicatie en sleept u uw video's naar het venster van dit programma door de benodigde bestanden te selecteren en de linkermuisknop ingedrukt te houden.

Stap 6

Selecteer de clip waarvan de video zal beginnen en breng deze over naar de tijdlijn met behulp van de sneltoetsen Ctrl + D.

Stap 7

Zoek een video die op hetzelfde moment als de eerste is opgenomen, maar vanaf een ander punt. Plaats deze clip ook op de tijdlijn. Zoek dezelfde gebeurtenis in de eerste en tweede video.

Stap 8

Knip de eerste clip uit op de plek waar je een fragment uit de tweede video kunt vervangen, zodat de actie in de tweede video een voortzetting is van de actie in de eerste. Als de eerste video bijvoorbeeld wordt afgebroken waar de persoon zijn hand begon op te steken, moet dezelfde persoon in de tweede video zijn hand blijven opsteken. Om een clip te knippen, plaatst u de aanwijzer van het huidige frame op de positie van de toekomstige snede en gebruikt u de optie "Verdelen" in het menu "Clip".

Stap 9

Snijd de tweede film bij zodat een van de fragmenten begint met een actie die de gebeurtenissen uit de eerste film voortzet. Sleep met de muis het geknipte fragment en plak het op de plaats waar je de eerste clip hebt gesplitst.

Stap 10

Bekijk het resultaat in het spelervenster en zoek een fragment waar je opnieuw een segment van de video-opname vanuit een andere hoek kunt vervangen. Probeer indien mogelijk af te wisselen tussen grote, middelgrote en algemene opnamen.

Stap 11

Verwijder onnodige fragmenten door ze op het tekengebied te selecteren en op de Delete-toets te drukken. Sla de verzamelde video op met behulp van de optie "Filmbestand opslaan" in het menu "Bestand".

Aanbevolen: