Meerdere Video's Combineren In één?

Inhoudsopgave:

Meerdere Video's Combineren In één?
Meerdere Video's Combineren In één?

Video: Meerdere Video's Combineren In één?

Video: Meerdere Video's Combineren In één?
Video: Meerdere spelvormen en werkbladen combineren met één dataset in Therapedia Pro 2024, Mei
Anonim

Van afzonderlijk opgenomen videoclips kunt u één film bewerken met kleurrijke overgangen die het omslaan van pagina's en framewisselingen simuleren. Als je wilt, kun je het diversifiëren met titels, speciale effecten en andere "decoraties".

Meerdere video's combineren in één?
Meerdere video's combineren in één?

Windows Movie Maker

Een van de meest gebruikte programma's voor het bewerken en plakken van videoclips is Windows Movie Maker, een toepassing die bij het Windows-besturingssysteem wordt geleverd. Het is heel eenvoudig om met dit programma te werken. Het is voldoende om het te starten, de optie Video importeren in de werkbalk te selecteren (voor het gemak, in het menu Beeld, vink het item Werkbalk aan) de optie Video importeren en voeg de benodigde bestanden toe aan het project. Daarna moet je de fragmenten naar de storyboardschaal slepen en verschillende overgangen tussen de fragmenten instellen. Desgewenst kunt u geluids- en muziekbestanden toevoegen aan uw toekomstige film, foto's, titels en titels toevoegen.

In de zevende versie van Windows ontbreekt de Movie Maker-toepassing, maar u kunt deze op elk moment gratis downloaden van de officiële website en op uw computer installeren.

Met de automatische filmfunctie kunt u een video opnemen in een van de stijlen die beschikbaar zijn in het archief van het programma. Daarna hoeft u alleen de voltooide film in het geselecteerde formaat op te nemen.

Foto DVD Maker Professioneel

Met het programma Photo DVD Maker Professional is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere series te maken en tientallen frames erin te lijmen, om vervolgens een volwaardige film te maken met titels en videopassages, met een geanimeerd menu en het voltooide project op schijf te branden, andere verwijderbare media, en kies ook het formaat dat het meest geschikt is om naar internet te uploaden, waar uw vrienden en kennissen het online kunnen bekijken. Werken met dit programma is eenvoudig: u hoeft alleen maar de stapsgewijze instructies te volgen en bewerkingen uit te voeren in overeenstemming met de aanwijzingen van de wizard. Als we het hebben over het proces Open de applicatie. Selecteer het gedeelte "Organisator" in de werkbalk en markeer "Videoclips toevoegen" in het vervolgkeuzevenster. Plaats de frames die u gaat verbinden in het project. Selecteer vervolgens in het menu "Maken" het type uitvoerbestand en, als u van plan bent de voltooide film op schijf te branden, gaat u naar het gedeelte "Menu" en voltooit u uw videoproduct.

Boilsoft Video Joiner is een andere goede applicatie die snel en efficiënt meerdere video's in één film kan samenvoegen. Het programma heeft een handige en begrijpelijke interface in het Russisch en is heel gemakkelijk te gebruiken.

Nog wat handige programma's

Ben je bezig met videofilmen, dan vind je het ook niet erg om het programma Ultra Video Joiner op je computer te installeren, waarmee je het benodigde aantal videobestanden kunt samenvoegen. De Nero Vision Xtra- of Nero Vision-toepassingen die bij de Nero-software worden geleverd, zijn ook erg handig. Dit programma kan videobestanden aan elkaar plakken, video en muziek combineren, de voltooide film in delen splitsen - secties die erg handig zijn om snel een film terug te spoelen terwijl u op een dvd-speler kijkt.

Aanbevolen: