Hoe Meerdere Bestanden In één Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Meerdere Bestanden In één Te Combineren
Hoe Meerdere Bestanden In één Te Combineren

Video: Hoe Meerdere Bestanden In één Te Combineren

Video: Hoe Meerdere Bestanden In één Te Combineren
Video: 7BS PDF cursus Bestanden combineren Samenvoegen 2024, Mei
Anonim

Zelfs in zo'n eenvoudig en geliefd programma door veel gebruikers als Microsoft Word, zijn er genoeg subtiliteiten die je werk enorm kunnen vergemakkelijken. Bij het werken met grote documenten doen zich veel problemen voor. Om het werken met omvangrijke tekst in de Word-editor gemakkelijker te maken, is deze meestal verdeeld in delen of hoofdstukken, die zich in verschillende bestanden bevinden. Wanneer u klaar bent met het werken aan de afzonderlijke fragmenten, moet u alles in één document combineren. Hoe kan dit eenvoudig en snel? Volg ons advies!

Hoe meerdere bestanden in één te combineren
Hoe meerdere bestanden in één te combineren

instructies:

Stap 1

We gaan verder met het samenstellen van een groot document. Open eerst het bestand waarmee u dit document wilt beginnen. Laten we het gemakshalve "Hoofdstuk # 1" of "Sectie # 1" noemen.

Stap 2

Plaats de cursor waar u de tekst van het tweede bestand (2e hoofdstuk of sectie) wilt invoegen.

Stap 3

Gebruik de functie voor pagina-einde om het tweede hoofdstuk op een nieuwe pagina te beginnen, in plaats van direct na de tekst van het eerste hoofdstuk. Pauzes geven de tekst een meer formele en professionele uitstraling.

Selecteer in het menu "Invoegen" de opdracht "Break" in het dialoogvenster dat verschijnt, zoek en markeer het item "Nieuwe sectie van de volgende pagina". Klik vervolgens op - "Ok". Als je alles goed hebt gedaan, knippert de tekstinvoercursor op een nieuwe pagina.

Stap 4

Ga opnieuw naar het menu "Invoegen" en selecteer de opdracht "Bestand". Vervolgens wordt het dialoogvenster "Bestand invoegen" geopend, waar u het vereiste bestand kunt vinden om in te voegen. Selecteer het bestand, klik op de knop "Invoegen". Als je alles goed hebt gedaan, zal op de plaats waar de cursor stond, de inhoud van "Hoofdstuk №2" of "Sectie №2" verschijnen.

Stap 5

Herhaal nu de bovenstaande stappen voor de overige bestanden in uw document.

Stap 6

Dus nadat u klaar bent met het kopiëren van alle delen, heeft u een groot document dat meerdere bestanden tegelijk combineert.

Aanbevolen: