Waarom Kaspersky Niet Is Geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Waarom Kaspersky Niet Is Geïnstalleerd
Waarom Kaspersky Niet Is Geïnstalleerd

Video: Waarom Kaspersky Niet Is Geïnstalleerd

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Тестирование Kaspersky Security Cloud Free 21.1 2023, Februari
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een populair programma dat het systeem beschermt tegen malware. Antivirus is een veelgebruikte toepassing die op uw computer is geïnstalleerd. En zoals alle toepassingen is het gevoelig voor systeemfouten die ervoor zorgen dat het programma correct faalt.

Waarom Kaspersky niet is geïnstalleerd
Waarom Kaspersky niet is geïnstalleerd

De belangrijkste redenen waarom Kaspersky niet is geïnstalleerd

Er zijn vijf hoofdredenen waarom Kaspersky niet op een computer is geïnstalleerd: gebrek aan lokale schijfruimte, de aanwezigheid van een ander antivirusprogramma op de computer, incompatibiliteit met het systeem, incompatibiliteit met andere programma's en het ontbreken van een licentie.

Gedetailleerde beschouwing van elke oorzaak

Als u regelmatig een computer gebruikt, is het moeilijk om het schijfgebruik bij te houden, vooral als er een torrent op het apparaat is geïnstalleerd en u deze de hele tijd gebruikt. Het vullen van de schijven maakt de pc traag en maakt het onmogelijk om nieuwe software te installeren. Reinig de schijf om dit probleem op te lossen. Opschonen kan op verschillende manieren: door de schijf te formatteren, via verwijderprogramma's, via "Deze computer". De eerste methode moet worden gebruikt als u de lokale schijf volledig wilt wissen. Met het verwijderprogramma kunt u een groep programma's selecteren en stapsgewijs verwijderen. Wissen via "Deze computer" is een universele methode die het beste kan worden gebruikt om specifieke bestanden te verwijderen, in plaats van hele programma's.

Om te verwijderen via "Deze Computer" gebruik je het volgende algoritme: "Mijn Computer" map => de schijf waarop je de antivirus wilt installeren => selectie van een aantal bestanden => toetsencombinatie shift + delete.

Installeer in geen geval twee of meer antivirusprogramma's op uw computer! Deze procedure kan leiden tot systeemstoringen. De nieuwste versies van Kaspersky detecteren tijdens de installatie automatisch de aanwezigheid van andere antivirusprogramma's in het systeem. Om dit probleem op te lossen, verwijdert u de oude antivirus uit het systeem, start u de computer opnieuw op en start u de installatie van Kaspersky opnieuw.

Elk programma heeft minimale systeemvereisten, bij gebreke daarvan zal het niet werken en zelfs op een computer worden geïnstalleerd. Dit probleem kan worden verholpen door het besturingssysteem opnieuw te installeren of een oudere versie van de antivirus te gebruiken.

Opgemerkt moet worden dat de latere versie van de antivirus een hoger werkpotentieel heeft.

Ook kan Kaspersky problemen ondervinden bij het combineren met sommige programma's die op de pc zijn geïnstalleerd. Verwijder de programma's en probeer de antivirus opnieuw te installeren.

Een groot aantal antivirusprogramma's vereist, indien geïnstalleerd, de introductie van een licentiesleutel. Als het niet beschikbaar is, kunnen ze ofwel een demoversie leveren, die meestal een maand duurt, of de installatie eenvoudig voltooien door deze te annuleren. Koop in dit geval een licentiesleutel of gebruik de diensten van een antivirusprogramma waarvoor geen licentie vereist is.

Populair per onderwerp