Hoe U Uw Klembord Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Klembord Kunt Vinden
Hoe U Uw Klembord Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Klembord Kunt Vinden

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Android klembord: Kopiëren knippen en plakken 2023, Januari-
Anonim

De gebruiker werkt op een pc en voert voortdurend bewerkingen uit om verschillende informatie te kopiëren. Maar weinig mensen weten dat tijdens het kopiëren gegevens eerst op het klembord worden opgeslagen en vervolgens op een door de gebruiker gespecificeerde locatie worden geplaatst. Het klembord is een onderdeel van het RAM-geheugen van de computer dat speciaal is ontworpen om tijdelijke informatie op te slaan. Het wordt toegewezen vanuit gedeeld RAM-geheugen. Het kan bestanden, mappen, afbeeldingen, tekstfragmenten opslaan. Veel gebruikers denken dat het klembord onzichtbaar is. Het heeft echter ook zijn plaats in het besturingssysteem.

Hoe u uw klembord kunt vinden
Hoe u uw klembord kunt vinden

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, moet u een willekeurig venster openen en het pad "C: WINDOWSsystem32" in de adresbalk invoeren zonder aanhalingstekens. De map met het klembord wordt geopend.

Stap 2

Om het te bekijken, moet u in de adresbalk "C: WINDOWSsystem32clipbrd.exe" invoeren (opnieuw zonder aanhalingstekens). Er verschijnt een venster waarin u kunt zien wat er momenteel op het klembord staat.

Stap 3

Deze functie wordt bestuurd met behulp van de werkbalk. Er is ook een specifieke sneltoets om het klembord te bedienen.

Ctrl + C - kopieer bestanden naar het klembord;

Ctrl + X - knip bestanden naar het klembord;

Ctrl + V - plak bestanden van het klembord.

Populair per onderwerp