Een Wachtwoord Instellen Op Een Geheugenkaart

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Instellen Op Een Geheugenkaart
Een Wachtwoord Instellen Op Een Geheugenkaart

Video: Een Wachtwoord Instellen Op Een Geheugenkaart

Video: Een Wachtwoord Instellen Op Een Geheugenkaart
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

Door een wachtwoord op de geheugenkaart in te stellen, worden alle gegevens die op het opslagmedium zijn opgeslagen, beschermd. Als u uw met een wachtwoord beveiligde kaart verliest, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Om een wachtwoord in te stellen, kunt u gespecialiseerde computerhulpprogramma's of de functies van uw mobiele apparaat gebruiken.

Een wachtwoord instellen op een geheugenkaart
Een wachtwoord instellen op een geheugenkaart

Het is nodig

Master Voyager, TrueCrypt of MyFolder

instructies:

Stap 1

Installeer een programma waarmee je met de geheugenkaart kunt werken. U kunt het hulpprogramma Master Voyager gebruiken. Als u een specifieke partitie op een flashstation wilt maken en deze precies wilt sluiten, gebruikt u het TrueCrypt-programma. En als u een specifiek bestand of bepaalde map wilt sluiten, installeer dan de MyFolder-toepassing.

Stap 2

Met Master Voyager kunt u niet alleen veilige flashdrives maken, maar ook helpen bij het uitvoeren van bewerkingen op USB-Flash, die niet standaard de mogelijkheid hebben om een wachtwoord in te stellen. Het programma definieert speciale beveiligde gebieden waarvoor u een wachtwoord moet invoeren. Het AES-algoritme wordt gebruikt om het wachtwoord in te stellen, wat op dit moment de meest gebruikte versleutelingsmethode is.

Stap 3

TrueCrypt is een van de krachtigste hulpprogramma's voor het maken van versleutelde schijven. Het programma ondersteunt veel coderingsalgoritmen. U kunt niet alleen een flashstation versleutelen, maar ook een volledige systeemschijf, terwijl het systeem minimaal wordt belast. Versleuteling vindt plaats in realtime, wat handig is voor zowel het systeem als de gebruiker.

Stap 4

MyFolder is een klein en snel programma dat geen installatie vereist. Het werkt vanaf bijna elk medium en met slechts een paar klikken kunt u de toegang tot elk bestand of elke map op de flashdrive weigeren.

Stap 5

Installeer het meest geschikte programma en steek uw geheugenkaart in de kaartlezer van uw computer.

Stap 6

Voer het hulpprogramma uit en stel uw wachtwoord in het overeenkomstige item van het programma in. Selecteer een flashstation en klik op de knop voor het toewijzen van een wachtwoord.

Stap 7

Veel mobiele telefoons in hun menu hebben de functie om een wachtwoord in te stellen - ga gewoon naar de bestandsbeheerder van het apparaat en selecteer het juiste menu-item.

Aanbevolen: