Een Wachtwoord Op Een Geheugenkaart Zetten

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Op Een Geheugenkaart Zetten
Een Wachtwoord Op Een Geheugenkaart Zetten

Video: Een Wachtwoord Op Een Geheugenkaart Zetten

Video: Een Wachtwoord Op Een Geheugenkaart Zetten
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Als u uw gegevens wilt beschermen, kunt u de toegang van vreemden tot de informatie van uw speler, telefoon of ander apparaat beperken, zelfs als het apparaat verloren is gegaan. Om dit te doen, moet u een wachtwoord op de geheugenkaart in het apparaat plaatsen (u kunt ook afzonderlijke mappen en bestanden sluiten met een wachtwoord). Om een wachtwoord op een geheugenkaart in te stellen, moet u het volgende doen.

Een wachtwoord op een geheugenkaart zetten
Een wachtwoord op een geheugenkaart zetten

Noodzakelijk

Programma voor het werken met geheugenkaarten

instructies:

Stap 1

Download een speciaal programma voor het werken met geheugenkaarten.

Als u de hele USB-stick met een wachtwoord wilt beveiligen, kunt u Master Voyager gebruiken. Als u een partitie op een USB-stick wilt maken en deze wilt sluiten met een wachtwoord (het zogenaamde bestandsarchief), kunt u TrueCrypt gebruiken. Als u slechts één bestand of map hoeft te sluiten, gebruik dan Password Protect USB of MyFolder. Bovendien kunt u Rohos Mini Drive (beperkt tot 2 GB geheugen), FreeOTFE, AxCrypt downloaden.

Stap 2

Installeer het geselecteerde programma op uw computer en activeer de USB-stick die u met een wachtwoord wilt beveiligen.

Stap 3

Wijs de vereiste wachtwoordkenmerken toe (volgens beveiligingsregels moet het wachtwoord bestaan uit letters en cijfers, tekens van verschillende hoofdletters en mag het geen stabiele combinaties hebben zoals 123.., qwer … enz.

Stap 4

BELANGRIJK! Onderzoek de programma-instellingen en zoek het menu-item waarmee u de compatibiliteit van de inhoud van de geheugenkaart onder het wachtwoord kunt beheren met computers of andere apparaten die niet het programma hebben waarmee u het wachtwoord op de kaart hebt ingesteld. Bied de mogelijkheid om bestanden te lezen van een USB-flashstation, die op wachtwoordtoegang staat, in het programmamenu om een wachtwoord in te stellen.

Stap 5

Dupliceer het wachtwoord van de geheugenkaart op een medium - als u het wachtwoord vergeet, kunt u het niet meer herstellen, zelfs niet door de kaart te formatteren.

Aanbevolen: