Een Afbeelding Overbrengen Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Overbrengen Naar Een USB-flashstation
Een Afbeelding Overbrengen Naar Een USB-flashstation

Video: Een Afbeelding Overbrengen Naar Een USB-flashstation

Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2022, December
Anonim

Soms is het nodig om de image van de installatieschijf met het besturingssysteem over te zetten naar een flashstation. Waarom wordt dit gedaan? Bij installatie op compacte apparaten zoals netbooks is er geen andere manier om het systeem te installeren. In sommige gevallen wordt deze methode gebruikt om het installatieproces op de harde schijf te versnellen.

Een afbeelding overbrengen naar een USB-flashstation
Een afbeelding overbrengen naar een USB-flashstation

Het is nodig

  • Software:
  • - Windows 7 USB / DVD-downloadtool;
  • - WinToFlash.

instructies:

Stap 1

Er zijn twee eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen. De eerste methode is om de Windows 7 USB / DVD Download Tool te gebruiken, waarvan de distributie kan worden gedownload van de officiële website via de volgende link http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/ 1.0/nl-nl/ Windows7-USB-DVD-tool.exe.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u controleren op de aanwezigheid van twee pakketten op uw systeem: Microsoft.NET Framework 2.0 en Microsoft Image Mastering API. Als ze ontbreken, download ze dan van de officiële site van de ontwikkelaar (Microsoft).

Stap 3

Voer het programma uit en klik op de knop Bladeren naast de regel Bronbestand om het pad naar de installatie-image in iso-indeling op te geven. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 4

In het volgende venster moet u het type media specificeren dat u gaat gebruiken. Er zijn hier 2 opties: DVD en USB. Op dit punt moet u op de USB-knop drukken.

Stap 5

Selecteer vervolgens uit de lijst de flashdrive die door u zal worden gebruikt (als er meerdere zijn). Klik op de knop "Begin met kopiëren" om naar de volgende stap te gaan.

Stap 6

De laatste stap is om de media voor te bereiden en de schijfkopiebestanden erop te kopiëren. Dit programma heeft een klein nadeel - soms verschijnt er een fout die verwijst naar de onjuistheid van de geleverde afbeelding. In dit geval wordt aanbevolen om de tweede methode te gebruiken.

Stap 7

Download het gratis WinToFlash-hulpprogramma door op de link http://wintoflash.com/download/en te klikken. Na het installeren van het programma, is het aan te raden om ook een programma te installeren voor het aankoppelen van schijfkopieën. WinToFlash werkt niet met iso-bestanden. Koppel de afbeelding aan een virtuele schijf.

Stap 8

Voer het programma uit en ga in het hoofdvenster naar het tabblad "Geavanceerde modus". Selecteer het type besturingssysteem waarvan de distributie op de afbeelding staat en klik op de knop "Uitvoeren".

Stap 9

In het lege veld "Pad naar Windows-bestanden" moet u het pad naar de bestanden van de gekoppelde afbeelding specificeren. En geef in het veld "USB-station" het pad naar de flashdrive op. Klik op de knop Uitvoeren om opstartbare media te maken.

Populair per onderwerp