Verborgen Bestanden Bekijken In Windows 7

Inhoudsopgave:

Verborgen Bestanden Bekijken In Windows 7
Verborgen Bestanden Bekijken In Windows 7

Video: Verborgen Bestanden Bekijken In Windows 7

Video: Verborgen bestanden en mappen weergeven op Windows 10 2022, December
Anonim

Het configureren van de shell van Windows versie 7 om verborgen systeembestanden en mappen weer te geven kan door de gebruiker worden uitgevoerd met behulp van standaard systeemtools en impliceert niet de betrokkenheid van extra programma's.

Verborgen bestanden bekijken in Windows 7
Verborgen bestanden bekijken in Windows 7

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu van Windows versie 7 op door op de knop "Start" te klikken om de functie voor het weergeven van verborgen systeembestanden en -mappen te configureren en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Vormgeving en persoonlijke instellingen uit en vouw het knooppunt Mapopties uit. Selecteer het tabblad "Weergave" in het dialoogvenster dat wordt geopend en zoek het gedeelte "Geavanceerde opties". Schakel het selectievakje in de regel "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" in en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Een andere manier om de functie voor het weergeven van verborgen systeembestanden en mappen in te schakelen, verschilt alleen in de manier waarop het gewenste menu wordt opgeroepen. Vouw het bureaubladitem "Deze computer" uit en vouw het menu "Organiseren" uit in het bovenste servicevenster van het toepassingsvenster. Geef het item "Mapopties" op in het vervolgkeuzemenu van de geselecteerde rij en selecteer het tabblad "Weergave" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Ga naar het gedeelte "Geavanceerde opties" en vink het selectievakje aan in de regel "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven". Sla uw wijziging op door op OK te klikken.

Stap 3

Een andere methode om de gewenste functie in te schakelen is het gebruik van de sneltoets functietoetsen. Vouw het menu van het bureaubladitem Deze computer uit en druk op de Alt-functietoets. Geef het item "Service" op in het menu dat wordt geopend en selecteer het subitem "Mapopties". Ga naar het tabblad "Weergave" in het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe in de regel "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het wijzigen van verborgen systeembestanden en -mappen kan leiden tot een storing van het hele besturingssysteem en de noodzaak om het volledig opnieuw te installeren. Zorg ervoor dat u een goed idee heeft van wat er verandert en hoe voordat u de geselecteerde bestanden gaat bewerken.

Populair per onderwerp