Hoe Verborgen Tekst Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Tekst Te Bekijken
Hoe Verborgen Tekst Te Bekijken

Video: Hoe Verborgen Tekst Te Bekijken

Video: Hoe Verborgen Tekst Te Bekijken
Video: Hoe vind je een verborgen boodschap in een tekst? - VLOGBOEK 2024, Mei
Anonim

Vaak verbergen veel forums en sites bepaalde inhoud voor niet-geregistreerde bezoekers. Bijvoorbeeld verschillende links om gegevens te downloaden, enzovoort. Slechts in enkele gevallen kan de registratieprocedure worden omzeild.

Hoe verborgen tekst te bekijken
Hoe verborgen tekst te bekijken

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Probeer de autorisatiefunctie te vinden via sociale netwerken op de inlogpagina van de site, als je daar een account hebt. Ze zien er meestal uit als pictogrammen met afbeeldingen van sitelogo's. Zo vermijdt u het doorgaans tijdrovende registratieproces. Onlangs is dit type autorisatie erg populair geworden op verschillende bronnen, omdat het niet alleen een positief effect heeft op de statistieken van het aantal bezoekers, maar ook de toegang tot de site voor de laatste aanzienlijk vereenvoudigt.

Stap 2

Als uw forum of website geen functie voor snel sociaal inloggen biedt, gebruikt u een andere methode. Open de pagina in een browser die de gebruiker toegang geeft tot de broncode van de pagina. Het kan Mozilla FireFox of Google Chrome zijn.

Stap 3

Als u op de pagina bent met de verborgen tekst die u nodig hebt, klikt u met de rechtermuisknop op het vrije gedeelte en selecteert u het menu-item "Toon paginabroncode". Je ziet een klein venster met een heleboel onbegrijpelijke symbolen vermengd met woorden en links.

Stap 4

Scan de tekst zorgvuldig met je ogen en vind de verborgen tekst. Als het een link is, zoek er dan naar en kopieer ze om de beurt naar de adresbalk van je browser.

Stap 5

Registreer u op de bron om de verborgen tekst te bekijken. Bij sommige is dit helaas de enige manier om de informatie te krijgen waarin u geïnteresseerd bent. Toegegeven, het is zeer zeldzaam, maar het gebeurt nog steeds dat de gebruiker geen toegang krijgt tot de gegevens, zelfs niet na autorisatie op de site. Hij wordt aangeboden om een bepaalde rating te behalen of een bepaald aantal berichten te schrijven.

Stap 6

Vergeet nooit dat het heel gemakkelijk is om informatie op internet te vinden, en wat op de ene bron staat, staat waarschijnlijk ook op een andere, dus beperk u niet tot meerdere bronnen bij het zoeken naar de gegevens die u nodig hebt.

Aanbevolen: