Recent Bekeken Bestanden Openen

Inhoudsopgave:

Recent Bekeken Bestanden Openen
Recent Bekeken Bestanden Openen

Video: Recent Bekeken Bestanden Openen

Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2022, December
Anonim

Het Windows 7-besturingssysteem heeft een gebruiksvriendelijke interface en zeer handige bedieningselementen en instellingen. Fans van Windows XP zullen het een beetje moeilijk vinden om te wennen aan de "aardigheden" van het nieuwe systeem, maar ze zullen de innovaties zeker waarderen, vooral omdat sinds de release van Windows 7 alle moderne applicaties, inclusief games, speciaal zijn gemaakt om in deze omgeving te werken.

Recent bekeken bestanden openen
Recent bekeken bestanden openen

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het menu te openen. Plaats de muisaanwijzer op het programma waarvan u de recente bestanden wilt bekijken en openen. Als u in Microsoft Word hebt gewerkt, selecteert u dit programma uit de lijst en beweegt u met de muiscursor over het item. Ernaast verschijnt een menu met recente documenten.

Stap 2

Als u wilt weten welke pagina's het laatst in de browser zijn geopend, zoekt u de betreffende vermelding in het menu Start en beweegt u er met de muis over. Rechts van het item verschijnt een lijst met recent geopende pagina's op internet. Als de lijst met onlangs gestarte programma's niet genoeg voor u is, past u het menu Start aan. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en open het item "Eigenschappen". Klik op het tabblad Startmenu op de knop Aanpassen boven aan het venster.

Stap 3

Let op de onderkant van het Startmenu Aanpassen, Startmenugrootte. Er zijn hier twee items die moeten worden bewerkt: "Toon aantal recent gebruikte programma's:" en "Toon aantal recent gebruikte items in de springlijst:". De eerste geeft het aantal programma's in het snelmenu aan, de tweede geeft het aantal recentelijk bekeken bestanden van dit programma aan. Om deze lijsten te wissen, stelt u het veld "Toon aantal recent gebruikte items in de Jump-lijst" in op 0 en start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Over het algemeen kunnen we stellen dat het niet moeilijk is om recent bekeken bestanden op een computer te bekijken. Het is echter vermeldenswaard dat de lijst meestal niet meer dan 20 bestanden bevat die het laatst zijn bekeken. Na verloop van tijd wordt deze lijst gewist. Vergeet ook niet dat recent bekeken bestanden zijn opgenomen in de lijst met tijdelijke bestanden, dus wanneer u programma's gebruikt om onnodige gegevens te wissen, worden alle recent bekeken bestanden verwijderd.

Populair per onderwerp