Hoe Bekeken Bestanden Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Bekeken Bestanden Te Bekijken
Hoe Bekeken Bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Bekeken Bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Bekeken Bestanden Te Bekijken
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Om geen tijd te verspillen aan het zoeken naar recent geopende bestanden over de hele computer, is een speciaal menu "Recente documenten" gemaakt. Hoewel het in sommige gevallen nog steeds handiger is om de zoekfunctie te gebruiken.

Hoe bekeken bestanden te bekijken
Hoe bekeken bestanden te bekijken

instructies:

Stap 1

Gebruik het menu-item "Recente documenten" om een lijst met bestanden te zien die onlangs op uw computer zijn geopend. Houd er rekening mee dat het verzamelen van statistieken over het openen van bestanden op deze computer vooraf kan zijn uitgeschakeld, of dat sommige bestanden eerder zijn verwijderd uit het overeenkomstige item, dus deze informatie kan als onbetrouwbaar worden beschouwd.

Stap 2

In gevallen waarin u de nieuwste documenten van een bepaald formaat moet bekijken, die in een bepaalde periode op de computer zijn opgeroepen, selecteert u zoeken op de datum van wijzigingen in bepaalde mappen van de harde schijf en voert u het bestandstype in ook de zoekparameters. Dit is handig als u bijvoorbeeld de laatst geopende audio-opnamen of foto's wilt bekijken, u kunt hun locatie ook volgen door ernaar te zoeken door met de rechtermuisknop te klikken en "Map openen met een object" te selecteren in het contextmenu.

Stap 3

Als u de nieuwste documenten in het Windows Seven-besturingssysteem wilt bekijken, opent u het menu "Deze computer", en vervolgens in het gedeelte Favorieten, bekijk de inhoud van het menu, daar worden de laatst bezochte mappen weergegeven waarin u bestanden hebt geopend.

Stap 4

Om de nieuwste documenten te bekijken die zijn geopend met bepaalde programma's in het Windows Seven-besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd, opent u het menu Start en selecteert u het gewenste programma uit de items aan de rechterkant, klikt u op de pijl naar rechts en ziet u de namen van de laatst gebruikte bestanden in het rechterdeel van het venster …

Stap 5

Houd er rekening mee dat deze functie alleen beschikbaar is voor de programma's die u het meest gebruikt in het huidige besturingssysteem voor deze gebruiker, die bij het opstarten worden weergegeven in het menu Start.

Aanbevolen: