Waarom Wordt De Video Niet Bekeken?

Waarom Wordt De Video Niet Bekeken?
Waarom Wordt De Video Niet Bekeken?

Video: Waarom Wordt De Video Niet Bekeken?

Video: Waarom Wordt De Video Niet Bekeken?
Video: 5 redenen waarom je video niet bekeken wordt | Frankwatching 2024, April
Anonim

Er zijn veel sites op internet waar u films kunt vinden om online te bekijken. Er zijn ook veel verschillende video's op de pagina's van vkontakte.ru en andere sociale netwerken; youtube.com. Er kunnen soms problemen optreden bij het bekijken van video's.

Waarom wordt de video niet bekeken?
Waarom wordt de video niet bekeken?

De reden waarom de video niet op de webpagina wordt geopend, kan de uitgeschakelde functie zijn om videobestanden in de browser te bekijken. Dit kan eenvoudig worden geverifieerd. Ga naar het menu "Extra", als je een Internet Explorer-browser hebt, selecteer dan "Internetopties". Ga vervolgens naar het tabblad "Geavanceerd", zorg ervoor dat het selectievakje naast het item "Video afspelen op pagina's" is aangevinkt. In andere browsers wordt de video automatisch bekeken.

Als de instellingen correct zijn, maar de video wordt niet weergegeven op de site, moet u het volgende doen. Controleer of u de nieuwste versie van de flash player hebt geïnstalleerd in Programma's toevoegen of verwijderen. Als het niet in de lijst staat, gaat u naar de officiële website van de speler https://get.adobe.com/flashplayer/, klikt u op de knop Downloaden. Start uw browser opnieuw nadat u de speler hebt geïnstalleerd.

Open de site, als de video op de pagina niet wordt afgespeeld, klik er dan met de rechtermuisknop op. Selecteer de optie Instellingen, ga naar het derde tabblad. Schakel het selectievakje naast Never Ask Again uit, verplaats de aanwijzer op het diagram naar rechts naar het einde, sluit vervolgens het venster en laad de pagina opnieuw.

Als je de video nog steeds niet kunt bekijken, probeer dan een andere browser te installeren en de video ermee te openen. Wis de cache en cookies, druk hiervoor op de toetscombinatie Shift + Ctrl + Delete, selecteer de benodigde selectievakjes en klik op "OK". Controleer of Java Script is ingeschakeld in uw browser.

Als uw computer een firewall heeft, kan het voorkomen dat de video wordt weergegeven. Als je Outpost hebt geïnstalleerd, ga dan naar het menu Opties, selecteer Plug-ins instellen, klik op Actieve inhoud en klik vervolgens op de knop Eigenschappen. De parameter Block moet worden ingesteld naast de Scripting ActiveX-regel, het is het die de weergave van video op de pagina's blokkeert. U hoeft het niet op te nemen, ga naar het tabblad Uitsluitingen, zoek in de lijst of voeg handmatig de adressen toe van die sites waarvan u de video bekijkt. Dubbelklik op de site en selecteer Eigenschappen, stel de waarde in voor Scripting ActiveX –Permit. Sluit alle vensters door op "OK" te klikken. Laad de site opnieuw.

Aanbevolen: