Een Tabel Kopiëren In Excel

Inhoudsopgave:

Een Tabel Kopiëren In Excel
Een Tabel Kopiëren In Excel

Video: Een Tabel Kopiëren In Excel

Video: Kopieren und Verschieben von Datensätzen zwischen Excel-Tabellen 2022, December
Anonim

De bewerking van het kopiëren van een Excel-tabel bestaat uit drie fasen: de tabel selecteren, kopiëren en in een teksteditordocument plakken. Er zijn drie manieren om deze acties uit te voeren: via het contextmenu, met het toetsenbord of via de werkbalk.

Een tabel kopiëren in Excel
Een tabel kopiëren in Excel

instructies:

Stap 1

Selecteer de Excel-tabel. Om dit te doen, klikt u eenmaal tussen de aanduidingen van kolommen en rijen, of plaatst u de cursor op de eerste bovenste cel en, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, beweegt u de cursor naar beneden en langs de hele tabel, zodat de cellen worden gemarkeerd.

Stap 2

Om een ​​Excel-tabel te kopiëren: plaats de cursor op de gemarkeerde tabel. Klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt de opdracht "kopiëren" of druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + insert op het toetsenbord. Om een ​​tabel te kopiëren met behulp van het hoofdmenu op de werkbalk, roept u de opdracht "bewerken" aan en klikt u op "kopiëren". In dit geval hebben de grenzen van de gekopieerde tabelsectie de vorm van een rennende slang. Nadat je de tabel op de juiste plaats hebt geplaatst, verdwijnt de slang niet, het programma maakt het mogelijk om de tabel zo vaak als nodig in te voegen.

Stap 3

Open het tekstdocument waarin u het gekopieerde Excel-spreadsheet gaat plakken.

Stap 4

Plaats uw muiscursor waar de tabel in uw document moet worden geplaatst.

Stap 5

Druk op de rechtermuisknop en selecteer de opdracht "plakken" in het verschenen contextmenu. Of voeg in met behulp van de Shift + insert-toetsen. U kunt dit ook doen via het hoofdmenu "Bewerken", activeer het commando "plakken".

Stap 6

Als u in een teksteditor werkt, is het gemakkelijker om een ​​spreadsheet in Excel te maken en deze vervolgens naar het gewenste document te kopiëren. Bovendien kunt u met Excel berekeningen maken zonder rekenmachine of snel en eenvoudig cellen en hun inhoud kopiëren.

Populair per onderwerp