Hoe Installeer Ik Windows Vanaf Dvd

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows Vanaf Dvd
Hoe Installeer Ik Windows Vanaf Dvd

Video: Hoe Installeer Ik Windows Vanaf Dvd

Video: Windows 10 Pro OEM DVD. Как выглядит и что внутри конверта? 2022, November
Anonim

Om het Windows-besturingssysteem opnieuw te installeren, hoeft u geen gebruik te maken van de diensten van een programmeur. Deze bewerking kan onafhankelijk worden uitgevoerd, met een gelicentieerde schijf met Windows.

Hoe installeer ik Windows vanaf dvd
Hoe installeer ik Windows vanaf dvd

Het is nodig

DVD met een gelicentieerde versie van Windows

instructies:

Stap 1

Koop een gelicentieerde versie van het besturingssysteem. Vertrouw bij het kiezen op de specificaties van uw pc. Als u een pc van de nieuwste generatie bezit, neem dan Windows 7 of Vista. Voor mensen met een oudere computer wordt Windows XP aanbevolen.

Stap 2

Kopieer alle belangrijke bestanden van uw computer naar verwisselbare media om te voorkomen dat u informatie verliest.

Stap 3

Plaats de schijf met het besturingssysteem in het pc-station. Start je computer opnieuw op. Terwijl het BIOS wordt geladen, drukt u op de toets om het menu te openen. Voor verschillende personal computers moet u verschillende toetsen indrukken, bijvoorbeeld F2 of DELETE.

Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad opstartprioriteit van de media. Plaats eerst de cd/dvd-rom en als tweede de harde schijf. Sla de instellingen op en start het systeem opnieuw op.

Stap 4

Het dvd-menu van het besturingssysteem wordt geopend. Selecteer de installatiemodus: automatisch of halfautomatisch. De rootbestanden worden automatisch naar uw pc gekopieerd.

Stap 5

Nadat alle bestanden zijn gekopieerd, wordt er automatisch opnieuw opgestart. Er verschijnt een lijst met virtuele partities. Selecteer waar het besturingssysteem wordt geïnstalleerd. Druk op de "F"-toets om de partitie te formatteren. U kunt ook een van de secties verwijderen of een extra toevoegen.

Formatteer het systeem in NTFS-indeling, omdat het meer geschikt is voor moderne computers en besturingssystemen.

Stap 6

Geef een accountnaam op tijdens de installatie. Stel indien nodig een wachtwoord in.

Stap 7

Werk na het installeren van Windows alle stuurprogramma's voor uw pc bij.

Populair per onderwerp