Hoe De Navigatiebalk Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Navigatiebalk Terug Te Krijgen
Hoe De Navigatiebalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Navigatiebalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Navigatiebalk Terug Te Krijgen
Video: Android Q Bèta 3 Preview - Van navigatiebalk naar gebarenbesturing 2024, Mei
Anonim

Wanneer het besturingssysteem niet goed functioneert, niet noodzakelijk in Windows, daalt de functionaliteit van sommige programma's sterk. Soms verdwijnen er bijvoorbeeld meerdere panelen in de Firefox-browser, waardoor het zelfs met behulp van zoekmachines moeilijk is om naar een webpagina te navigeren.

Hoe de navigatiebalk terug te krijgen
Hoe de navigatiebalk terug te krijgen

Het is nodig

Internetbrowser Mozilla Firefox

instructies:

Stap 1

Wanneer u de browser start, is het mogelijk dat er geen navigatiebalk, adresbalk, enz. meer is tussen de weergegeven panelen. Er zijn momenten waarop, door een "gelukkig" toeval, absoluut alle panelen verdwijnen. Raak in dergelijke gevallen niet in paniek, installeer uw internetbrowser opnieuw of, veel erger, werk de versie van het besturingssysteem bij.

Stap 2

Bijna alle programma-presets kunnen worden gewijzigd via het instellingenmenu, maar wat als dit menu ook niet wordt weergegeven. In de nieuwste browserversies is deze fout verholpen en wanneer u op de toets alt="Image" drukt, verschijnt de bovenste regel van het menu. Laat de toets los en het menu verdwijnt weer.

Stap 3

Daarom moet u de Alt-toets ingedrukt houden, op het menu "Beeld" klikken en het item "Werkbalken" selecteren. Vink in de lijst die wordt geopend de vakjes aan voor de ontbrekende panelen bovenaan de browser. Ook kan de opstelling van panelen en individuele pictogrammen worden gewijzigd na het selecteren van het item "Aanpassen" van het menu-item "Werkbalken".

Stap 4

In het geopende venster heeft u niet alleen toegang tot panelen, maar ook tot andere pictogrammen (commando's) die niet standaard aan de browser zijn toegevoegd om ruimte te besparen voor het weergeven van internetpagina's. Als u bijvoorbeeld informatie van pagina's gebruikt om te citeren in forums, instant messengers of andere communicatiemiddelen, kunt u werkelementen met tekst weergeven (commando's "plakken", "knippen" en "kopiëren").

Stap 5

Als u niet meer precies weet welk paneel en waar het zich bevond, klikt u gewoon op de knop "Herstellen" in het geopende venster en alle panelen keren terug naar hun vorige locatie. U kunt ook de weergave van actieve pictogrammen wijzigen door er handtekeningen aan toe te voegen of pictogrammen te verwijderen, zodat alleen de tekst overblijft (de vervolgkeuzelijst "Weergeven"). Om het werken met de werkbalkinstellingen te beëindigen, klikt u op de knop Sluiten, u hoeft de browser niet opnieuw te starten.

Aanbevolen: