Je Game Instellen Om Op Een Raster Te Spelen

Inhoudsopgave:

Je Game Instellen Om Op Een Raster Te Spelen
Je Game Instellen Om Op Een Raster Te Spelen

Video: Je Game Instellen Om Op Een Raster Te Spelen

Video: Je Game Instellen Om Op Een Raster Te Spelen
Video: How To Make A Simulator Game On Roblox - Part 1 2024, Maart
Anonim

Elke gebruiker zal bevestigen dat het spelen van computerspellen met een echte persoon veel interessanter is dan met een computer: er zullen geen uit het hoofd geleerde zetten, strikte logica en geen fouten zijn. Een live speler heeft zijn eigen emoties, je kunt tijdens het spel met hem communiceren. Het opzetten van een game via een netwerk is echter niet eenvoudig.

Je game instellen om op een raster te spelen
Je game instellen om op een raster te spelen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je game netwerkgeschikt is. Ga naar de gamewebsite en vind de beschrijving volgens de productversie. Als je game absoluut niet is ontworpen om online te spelen, kan niets helpen. Als de online game een andere versie heeft, download en installeer dan een andere versie van de game. Installeer dezelfde versie van het spel op de computers van andere spelers. In de regel zal de doos van het spel altijd aangeven of het lokaal spelen met andere spelers op internet en via het netwerk ondersteunt, of niet.

Stap 2

Stel uw lokale netwerk in. Zorg ervoor dat computers elkaar gemakkelijk kunnen pingen. Zonder een werkend netwerk heeft het geen zin om te beginnen met het opzetten van het spel. Vind instructies voor het online configureren van het spel. Als een netwerkspel een server vereist (virtueel of echt), installeer dan de server volgens de instructies. Sommige games hoeven alleen de hoofdserver en andere computers op het netwerk te specificeren - vertel het ip-adres ervan.

Stap 3

Maak een netwerkspel en probeer te beginnen met spelen. Wees niet ontmoedigd als de game niet via het netwerk start. Bestudeer het internet - u bent zeker niet de enige met dergelijke problemen en er is al lang een oplossing gevonden. Om een netwerkspel te implementeren, hebt u een aangesloten kabel op beide computers nodig, evenals IP-adressen die op beide pc's zijn geregistreerd. Dit alles gebeurt in Netwerk Buurt.

Stap 4

Elk netwerkspel kan worden geconfigureerd om op een lokaal netwerk te werken. Gebruik geen problematische netwerkapparatuur waarvan u niet zeker bent. Het is moeilijk om problemen te identificeren en vervolgens op te lossen die voortkomen uit de onjuiste werking van een netwerkbron. Het is ook vermeldenswaard dat je bij veel games geen verbinding kunt maken met een online game vanwege illegale opnamen, omdat het onbetrouwbaar is.

Aanbevolen: