Een Spel Starten In De Venstermodus

Inhoudsopgave:

Een Spel Starten In De Venstermodus
Een Spel Starten In De Venstermodus

Video: Een Spel Starten In De Venstermodus

Video: Een Spel Starten In De Venstermodus
Video: x360key game starten.mp4 2024, Mei
Anonim

Veel fans van computerspellen spelen ze liever in de venstermodus. Dit zijn onder meer mensen die graag op het werk spelen als hun baas er niet is. Tegelijkertijd starten ze het spel in de venstermodus en schakelen ze af en toe met de muis naar een ander venster. Het is handig om oude games in venstermodus te spelen, omdat veel ervan niet voldoende resolutie hebben voor moderne monitoren.

Een spel starten in de venstermodus
Een spel starten in de venstermodus

instructies:

Stap 1

De eerste manier is de meest primitieve. Druk na het starten van het spel op de toetsen Alt + Enter. Sommige speeltjes reageren op deze combinatie door over te schakelen naar de venstermodus. Helaas is dit onderdeel niet groot.

Stap 2

Meer gecompliceerde manier. Maak een snelkoppeling voor de game op je bureaublad, als die er nog niet is. Als er een label is, ga je ermee aan de slag. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling, selecteer het item "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu ("Eigenschappen" - voor de Engelse versie van het besturingssysteem). Voeg "-window" toe aan de speladresregel. Bijvoorbeeld:

Het was "D: / Games / Data / Gothic.exe";

Het werd "D: / Games / Data / Gothic.exe -window".

Stap 3

Klik op de knop "Toepassen" en sluit af. Start nu het spel met de bewerkte snelkoppeling. Het is vermeldenswaard dat sommige games blijven draaien met "-window". Hier moet je nog een inscriptie schrijven, namelijk "volledig scherm".

Stap 4

De derde manier is ingebouwd. Het feit is dat veel moderne games een venstermodus bieden. Je hoeft alleen de overeenkomstige optie in de spelinstellingen te activeren en dat is alles.

Aanbevolen: